zaterdag 25 mei 2013

Stamping Nailart Zomereditie: Vive La vie



De nieuwste stempelplate serie van Nailways heet: Vive La Vie. Deze collectie telt weer vier unieke stempelplates, speciaal met zomerse thema's. U kunt uw nagels zo helemaal in zomerstemming brengen.

De eerste plate van de nieuwe collectie heet: Eat an Apple. Op deze plate staan allerlei fruitsoorten van bananen tot klokhuizen. Op de tweede plate, Beach Baby, staan afbeeldingen die specifiek bij het strand horen, o.a. surfers, zandkastelen en ijsjes. Op plate drie, On the Water, staan allerlei plaatjes die te maken hebben met dieren en voorwerpen voor op het water. Als laatste is er de plate Vacation, met vliegtuigen, cocktails en monumenten.

Bij elke plate krijgt u weer 2 kaarten, op de ene kaart staan 5 nagelvoorbeelden en op de andere kaart alle figuren van de plate.

Klik op de volgende link om de plates te bestellen: http://www.nailways.nl/c-2106546/vive-la-vie/




dinsdag 7 mei 2013

China Glaze Color of the Month: SCI-FLY BY

 
De China Glaze Kleur van deze maand is: sci-fly by. Deze kleur komt uit één van de laatste collecties, namelijk de hologlamcollectie. Het is een prachtige blauwe holografische kleur.
 
 
 

 
 
 

zondag 5 mei 2013

Prijswinnaars: Winactie Week 16 & 17 & 18 Mozaiek Nagels

Bedankt voor ieders inzending op onze facebookpagina! Onze facebookpagina is er flink van opgevrolijkt. Wij hopen dat jullie het een leuk onderwerp vonden en veel inspiratie van elkaar hebben gekregen.

De nagels die wij hebben gekozen als winnaar:

Foto: MOSAIC 

gebruikte middelen:
witte nagellak
zwarte nail art pen
verschillende kleuren nagellak ter opvulling.

1. Jacqueline De Bruycker




2. Malinka Bolle
 
 
 

Stuur een mailje met uw adres naar info@nailways.nl en uw verrassing komt zo snel mogelijk naar u toe.