ABOUT ME


@bout me


Toen ik ongeveer 13 was, is mijn nagellak obsessie begonnen. In het begin kon ik er geen genoeg van krijgen, om alle kleuren van de regenboog op mijn nagels te dragen. Voor elke verjaardag, vroeg ik, nagellak! Jaren later, toen ik bijna alleen maar saaie witte manicures had, stelde mijn zusje me voor aan nailart, vooral waterdecals en stempelen. Sindsdien ben ik echt verslaafd aan het maken van leuke creaties op mijn nagels.

In 2011 begon ik te werken bij Nailways en heb ik veel producten kunnen uitproberen en kunnen delen op het Nailwaysblog. Ik heb geen enkele nagelopleiding gehad. Dus soms is het ook voor mij een geweldige uitdaging. Ik ben altijd heel trots als zelfs maar één persoon zegt dat hij of zij mijn creaties leuk vindt en dat ik iemand daarmee kan inspireren. En daarom denk ik ook, Nailways, you'll nail it!

Veel liefs,

RoosjeMijn obsessie met nail art en nagels begon rond mijn zeventiende. Ik ben een groot liefhebber van nagellak, nail art, acryl, eigenlijk zo'n beetje alles wat met nagels te maken heeft :)
Ik vind het niet alleen leuk om mooie nagels te hebben. Maar het maken, het creeëren van nail art is voor mij eigenlijk nog leuker. 
Daarnaast blijft mijn stoutste droom om ooit nog een winkel met nagel producten te openen of een nagel salon ... altijd blijven dromen ;)

Mijn overige vrije tijd besteed ik met alle liefde en aandacht aan mijn zoontje. We hebben het heel leuk samen en ook hij helpt mij af en toe met het uitzoeken van producten voor mijn blogs :). 

Ik hoop dat ik jullie op ideeën breng met mijn tips en ideeën om zelf aan de slag te gaan om een leuke nagel creaties te maken en daar net zoveel lol in te beleven als ik. 

Veel liefs,

Roos

1 opmerking:

  1. Leuk dat je van je hobby je werk kan maken. Ik ben bij deze geabonneerd. Sinds vandaag mijn eerste blog op wordpress.Ik begin de laatste tijd ook veel nagellakken te kopen maar helaas niet creatief. Zal vast wel vaak op jullie site te vinden zijn. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen