zondag 14 april 2019

Hoe werkt het? In laagjes vrolijke prints op je nagels stempelen met Clear Jelly Stamper Plates
Vandaag gebruik ik de stempelplaat van Clear Jelly Stamper - CJS. 85 Lovely Layered Leafes (product nr. 54.070.816) om een twee nail arts te laten zien die in laagjes zijn gestempeld. Let's begin! 

Op de stempelplaat staan kleine nummertjes in iedere linker bovenhoek van de afbeeldingen. Deze nummertjes helpen je om de stempels over elkaar te plaatsen en welke in dezelfde groep vallen. Super slim dus!


Voor mijn eerste mani koos ik een roze nude lak als basis. Ik was nieuwsgierig hoe dat zou staan met groene bladeren en daarom pakte ik Mundo de Unas 23. Chocolate, Mundo de Unas 65. Lime en Mundo de Unas 39. Advocado erbij voor mijn stempelkleuren.

Ik heb deze keer drie verschillende afbeeldingen gebruikt voor deze mani:
Op mijn wijs en -ringvinger stempelde ik D2+D3. Ik maakte een gradiënt van de bladeren met MDU 65. Lime en MDU 39. Advocado. ( Je kunt ook kiezen dit in twee stappen te doen, zodat je twee verschilllende soorten kleuren bladeren hebt. ) Voor de uitlijning gebruikte ik MDU 23. Chocolate.
Op mijn middelste vinger stempelde ik B1+B2 in weer een gradiënt van MDU 65. Lime en MDU 39. Advocado voor de bladeren en voor de uitlijning MDU 23. Chocolate. Voor mijn pink en duim stempelde ik A1+A2+A3. De swirls met 65. Lime, de blaadjes met 39. Advocado en de uitlijning met 23. Chocolate.

Haha ik voel me af en toe een beetje gek als ik in alle detail omschrijf wat ik nu precies hebt gebruikt en gedaan. Vele keren maakt de foto al duidelijk hoe het is gedaan. Misschien is het toch handig voor om een idee te krijgen :).


Ik begon voor mijn tweede mani met een witte basis, de CF Gel Effect 100. White. Nadat deze gedroogd was, pakte ik de stempelkleuren die ik wilde gebruiken. Ik koos voor Mundo da Unas. 17 Gold en Colour Alike 51. Milk Chocolate (product nr. 47.717.597).
Voor het stempelen heb ik  2 keer, een 3 stappen afbeelding gebruikt. Ik koos ervoor om enkel twee stappen hiervan te gebruiken. ( ik hoop dat je het nog volgt haha ) Bijvoorbeeld mijn wijsvinger bestaat uit 3 stappen; de blaadjes, de uitlijning van de blaadjes en nog leuke swirls over het geheel heen. Ik heb de swirls daarin weggelaten voor deze keer.

Maar goed verder met de mani ...
Ik heb op mijn wijs en -ringvinger gekozen voor de A2+A3 afbeeldingen en die blaadjes gestempeld met Colour Alike - 51 en de uitlijning met MDU 17 gold. Op mijn middelste nagel en mijn pink koos ik de bladeren, F3+F4 hetzelfde weer de bladeren met Colour Alike 51 en de uitlijning met MDU 17 gold.


Het zijn twee onwijs leuke fleurige mani's geworden! Ik ben echt super blij met deze plate !!! Ik zie hier nog heel veel mani"s uit komen. Wat dacht je van matte royal blauw met koper en goud of zilver .. de inspiratie komt vanzelf met deze plate !

Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten