zondag 24 maart 2019

Nagel stempel ideeën met de Clear Jelly Stamper 76. Tri-Angular plaat


Vandaag ben ik lekker gaan stempelen met de nieuwe stempelplaat van Clear Jelly Stamper: 76. Tri_Angular ( product nr. 54.928.627). Ik heb twee voorbeeldjes voor jullie gemaakt met deze plate om goed te laten zien wat er allemaal mogelijk is....


Voor het eerste voorbeeld begon ik met het aanbrengen van een zwarte nagellak als basis kleur. Toen die eenmaal gedroogd was, bracht ik nog een glitter topper erover heen aan. Terwijl deze glitterlaag aan het drogen was, bekeek ik de plate even goed.
Ik wilde eigenlijk meteen al de verschillende driehoek stempels uitproberen. Ik vind die style altijd leuk om te zien bij nail art foto's  en nu kon ik het eindelijk zelf eens doen! Ik stempelde op elke nagel verschillende stempels en voegde er soms twee samen over de lengte van de nagel. Ik gebruikte als stempellak weer mijn vertrouwde CF Gel Effect 100. White voor.


Ik lakte mijn nagels af met een waterbased topcoat, zodat ik de stempellak niet zou uit smeren. Deze mani vind ik erg geslaagd, maar ik wilde natuurlijk ook een mani proberen met de stempels die je in stappen over elkaar heen moet stempelen. Daar staat VJS natuurlijk bekend om met haar plates.
Dus tijd voor ronde twee :)...


Deze keer gebruikte ik een witte basis met...jawel CF Gel Effect 100. White. Super dekkend en met 1 laag dekt het de nagel al heel goed, maar een tweede laag maakt het toch wat netter en strakker gelakt. Ik wilde heel graag de afbeelding probeerden die een beetje op een rots-achtige diamant lijkt.

Toen de basis lak gedroogd was,  stempelde ik eerst het lijntjes patroon op mijn pink en wijsvinger en daarna stempelde ik de tweede stap van deze afbeelding, de driehoekjes in goud metallic, er over heen. Het was weer even puzzelen , waar de driehoekjes nou precies in de lijntjes zouden vallen, maar het lukte haha.Op mijn ring vinger stempelde ik eerst met zwart de driehoekige dikke lijnen en daartussenin dan weer dezelfde stempel, maar dan weer met de gouden kleur. Ik merkte wel dat elke keer als ik een plate met stappen stempel en voor het eerst probeer op mijn nagels, dat de mani die er dan uitkomt wel oke is, maar dan pas zie ik echt wat je er allemaal mee kan doen en hoe gaaf dit zou zijn met een gradiënt. Dus heb ik vaak zoiets van " ohhh ik had het zo of zo moeten doen ! " haha. Maar dan heb ik wel weer iets leuks om naar uit te kijken voor de volgende keer :)

Maar goed verder met de middelvinger daar stempelde ik eerst een gouden driehoekje boven aan de nagel en stempelde daar over heen met zwart het dubbele driehoekje. (Dit deed ik ook op de duim maar staat niet op de foto ) Ook deze mani sloot ik af met een waterbased topcoat .


Super gaaf deze plate! Ik kan niet wachten om hem weer te gebruiken :)

Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten