maandag 4 maart 2019

Drie gestempelde looks; nude, kleur en gradiënt op soak off hybrid gel nagels.


Vandaag neem ik de Moyou Nail Fashion - Ethic Style nr. 1 stempelplaat onder de loep voor jullie
(product nr. 50.27.211). In dit blog zie je verschillende designs met deze prachtige plate. Ik heb een aantal voorbeelden gemaakt met verschillende kleuren.
Let's begin!
Moyou Nail Fashion - XL Stamping Plate - Ethic Collection - 1

Als eerste zorgde ik er natuurlijk voor dat mijn nagels schoon en stofvrij zijn door deze met een celstofdepper en wat aceton schoon te maken. Daarna kon ik verder met mijn basis kleur: de Color IT Hybrid Nude Gel - 1390 (product nr. 54.326.448).
Dit is echt een heel mooi rustig nude kleur, een beetje creme kleurig met een tintje roze. Zoals ik ook al in een eerder blog vertelde, is dit merk goed gepigmenteerd en de formule van de lak is verder ook heel goed, zeker voor die prijs. Ik heb sommige gellakjes die best dik zijn en dan nog met twee lagen niet volledige dekking geven,  maar deze formule is net wat dikker dan nagellak en ook het kwastje werkt lekker mee. Ik zag al veel mooie nieuwe nude kleurtjes op Nailways staan dus zeker nog een keer een kijkje waard ;)


Ik bracht dus met een enkele laag de nude soak off gellak aan en harde deze 2 min uit onder de LED lamp. Daarna veegde ik weer met een celstofdepper de nagels goed schoon met wat alcohol.

aaahh nu kon ik verder met de stamping plate !
Vinden jullie het ook zo een heerlijk gevoel als je de blauwe film van een nieuwe plate verwijderd?
It's in the little things ... haha
Deze plate is zo gaaf ! vol met allerlei mooie designs. Om eerst even een "test run" te doen, gebruikte ik de CF Gel Effect White - 100 ( product nr. 47.468.407) (mijn flesje is bijna leeg). Ik stempelde gewoon random alle nagels vol met allerlei afbeeldingen van de plate. (Het resultaat zie je op de eerste foto van dit blog)
Zo gaaf dat zelfs de fijnste lijntjes perfect opgepakt worden. Ik vind het eigenlijk best leuk zo, gewoon willekeurig over de nagels gestempeld. Wanneer je van een rustige look houdt, is dit natuurlijk perfect zo.

Maar ik wil jullie ook wat met kleur laten zien :)Omdat ik een gellak als basis heb gebruikt,  kan ik de stempels makkelijk verwijderen met wat nagellak remover en een watje zonder de gellak meteen te verwijderen. Ik vind dit tactiekje een uitkomst als je plates wilt uittesten of gewoon zin hebt om even wat te spelen met stempelen. Je kan dan zonder de basislaag te veranderen een heel andere nailart krijgen.

Ik gebruikte de Colour Alike, a Cozy Blacket (product nr. 46.152.013) om een idee te krijgen van de plate met kleur. 


Dat geeft toch een heel ander effect!

Daarna wilde ik nog wat vrolijkers proberen, dus gebruikte ik een aantal kleuren van de Bundle Monster - Winter Solstice Masterset (product nr. 53.366.831):
-geel b207 arctic aquinox
-licht rolse b206 stockholm blossem
-blauw b205 crystalized


Deze stempellakken zijn heerlijk om mee te werken, maar dat weten we ook van Bundle Monster ;)
Ik maakte een gradiënt stamp door van elke kleur een beetje op de stamping plate te smeren en
daarna met de scraper ale kleuren samen te scrapen. Ik stempelde weer al mijn nagels vol haha .
De kleuren mengen met een gaaf effect heel makkelijk door elkaar. Het lijkt net of er ook paars is gebruikt, maar dat is dus de roze en blauw gemengd, echt leuk om te doen. Ik vind deze kleuren combi het leukste van de drie denk ik :)


Volgende keer wil ik zien hoe het er uitziet als ik de stempels zou inkleuren, lijkt me ook wel gaaf.
Maar dat is voor een volgende keer ;)

Ik hoop dat deze voorbeelden jullie een beter kijkje hebben gegeven op deze plate. Ik ben er in ieder geval zeker blij mee .

Tot de volgende nail art !


Liefs,

 Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten