donderdag 14 februari 2019

Valentijnsdag nagels met gestempeld watermarble effect en uiteraard hartjes!


Vandaag is het Valentijnsdag! Ik heb al veel leuke manicures gezien geïnspireerd door de liefde... of liefdesverdriet.... Ook ik heb mijn nagels in een Valentijns mood gebracht. Let's begin!Voor deze nail art heb ik de bovenstaande stempelplaat gebruikt van MoYou Fashion uit de Glam Collection - 1 (Productnr. 50.207.293) Deze stempelplaat  heeft verschillende designs met watermarble effecten, toffe sterretjes en ook echt super leuke hartjes.  De vleugeltjes die op de plate staan, vind ik trouwens ook echt gaaf. Maar voor vandaag gebruikte ik de hartjes en een watermarble effect.

Ik koos voor een witte basis lak, yep de CF Gel Effect 100. White haha I'm telling you, it's a keeper !
Zodra dat goed gedroogd was, koos ik de stempellak van de Bundle Monster Masterset - Winter Solstice. (Productnr. 53.366.831). Ik gebruikte de licht roze Stockholm Blossom b206 en de donker roze Mistletoe Magic b204.

Ik koos het swirl-achtige design en ik wist al van te voren dat deze afbeelding te klein zou zijn voor mijn gehele nagel. Daarom stempelde ik deze in de breedte over mijn nagel en dan nog een keer eentje aansluitend eronder. Met dit soort designs valt dat toch niet op :)

Ik maakte een soort gradiënt met de twee kleuren door een paar mini druppeltjes hier en daar op de afbeelding te zetten en met de andere kleur vulde ik de rest van de afbeelding in.
Als je dan met de scraper er over heen schrapt dan mengen de kleuren zich een beetje en vallen ze mooi in elkaar. Ik deed dit dus 2 keer per nagel voor mijn wijsvinger en pink.Op de ring -en middelvinger gebruikte ik dezelfde gradiënt techniek, maar dan voor twee hartjes.
En kreeg toch wel even een glimlach toen ik de hartjes stempelde, want ze zijn zo cuteee!!

Een vrolijke hartjes mani !

Hebben jullie ook liefdes nail arts gemaakt voor vandaag?
En mocht je een oogje hebben op een speciaal iemand. Misschien geven je mooie nagels dan wel de doorslag ;)

Tot de volgende mani!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten