zondag 3 februari 2019

Super makkelijke blauwe demin spijkerbroek nagel nagel nailart
Vandaag wil ik jullie een nail art laten zien, gemaakt van zo min mogelijk items. Er is dus niet heel veel te vertellen, maar ik wilde deze nail art met jullie delen. Misschien krijgen jullie dan zelf ook een idee om een nail art met zo min mogelijk items te gaan maken. Elkaar aansteken zodat, we geïnspireerd blijven van elkaar. Mooier kan eigenlijk niet....

Eigenlijk begon het, doordat ik naar mijn uit-de-hand-gelopen collectie nail art aan het kijken was om te besluiten wat ik wilde gaan gebruiken. Er lagen zelfs items in mijn kast nog in verpakking, maar op een of andere manier had ik daar allemaal geen zin in.
Bij alles dacht ik .. nahh.. Toen ik dus een beetje in gedachte aan het staren was, keek ik naar een vlek op mijn spijkerbroek hahahaa!

Nou en toen was dus het moment dat ik dacht .. Ja! Spijkerbroek geïnspireerde nagels!!Ik heb in totaal maar 5 items gebruikt:
  1. Een blauwe basis lak
  2. Een detail penseel
  3. Een witte lak
  4. En een glitter lak
  5. Als laatste een matte top coat
Als basis kleur koos ik voor een metallic -achtige glitter blauwe lak. ( Ik had deze een keer in een bekende speelgoedwinkel gekocht. Nagellak kan je tegenwoordig ook overal kopen, verschrikkelijk ;))


Ik pakte een witte nagellak. En nee niet de CF Gel Effect 100. White die ik normaal altijd gebruik. Omdat die lak snel droogt en ook wat dikker is, gebruikte ik voor dit werkje liever een wat dunnere lak die niet super snel droogt.
Ik druppelde een beetje lak op een papiertje en met een detail penseel,  tekende ik simpele lijntjes op elke nagel. Deze simpele lijntjes stellen de voering voor. Op de ringvinger tekende ik de streepjes voor een kontzak :) Welke ik vulde met een glitterlak. Nadat alles gedroogd was, gebruikte ik de matte top coat.Er bestaat natuurlijk heel gedetailleerde jeans nail art, maar toch vind ik dit ook wel leuk. Het is een beetje apart en je kan toch zien wat het moet voorstellen.
Wat zouden jullie maken met zo weinig mogelijk items ??
Zou het leuk vinden om jullie creaties terug te zien op de Facebook pagina van Nailways ! :D


Tot de volgende!

Liefs, 

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten