vrijdag 8 februari 2019

Nailart stempel nagels op gel lak met Yours Cosmetics, Colour Alike en Mundo de Unas


Vandaag laat ik jullie weer een leuke plate van Yours Cosmetics zien! Namelijk de Yours Loves Marian - Mannequin (Productnr 54.298.032). De gehele plaat is een grote afbeelding, een mooie madam met sieraden aan en een hoofdversiering op. Ik heb van deze plaat twee voorbeelden gemaakt voor jullie :)
Om te beginnen lakte ik mijn nagels met een witte gellak. Ik gebruik dus dit keer een gellak als basis in plaats van nagellak. Wanneer ik dan een nieuwe nail art wil maken, dan houd ik nog steeds de witte basis op me nagels en kan ik meteen weer iets anders erover stempelen. Het is een kwestie van voorzichtig de stempel weghalen met aceton. Ik hardde de witte gellak en top coat uit onder de lamp en kon beginnen met stempelen.Ik wilde eerst het bloemenpatroon uitproberen. Ik vind het leuk als ik af en toe eens wat anders stempel, dus nu in plaats van fijne detailbloemen, eens een keer een groot simpel bloemen patroon. Ik schrapte met de Yours scraper. Dit is een dikke kaart scraper, werkt goed en laat geen lijnen achter tijden het scrapen. Ik gebruikte als stempelkleur Colour Alike 51. Milk Chocolate (Productnr. 46.717.597).Ik stempelde het bloem patroon op alle nagels en misschien was dat een beetje te veel. Geen probleem, volgende keer een ander resultaat. Ik had misschien ook een gradiƫnt stempel moeten maken voor deze afbeelding.... Ik ga deze afbeelding zeker nog een keer proberen met andere kleuren voor een specialer effect!


Ik verwijderde de stempellak met een watten schijfje en een klein beetje aceton en pakte het stempel lakje Mundo de Unas 17. Gold. Wit met goud vind ik altijd een goede combo.( Mijn hele huis is er op ingericht haha :))


Deze keer wilde ik de sieraden van de madam proberen. Ik stempelde boven aan bij mijn nagelriemen een oorbel en de ketting van het madammeke. Voor mijn wijsvinger en pink stempelde ik ook het bloemen kant patroon, want een andere design setting doet een hoop! Met een cleaning brush en wat remover maakte ik rondom de nagelriemen schoon. En plaatste top coat om de boel in te sealen.

Ik vind het een mooie plate. En ik zal daarom zeker nog wel een paar keer voor een blog gebruiken. De hoofdversiering is een verzameling van hele super fijne kettingen naast elkaar. Ik wil dit nu al uitproberen :)

De afbeelding van het vrouwtje is leuk om te zien, maar mocht voor mij nog wel wat voller.
Dat is het enige min puntje wat ik zie :)


Wat vinden jullie van plates die zelf al iets afbeelden ?


Tot de volgende!
Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten