vrijdag 8 maart 2019

Sport nagels met Clear Jelly Stamper LC 91. Sports Fans nagel stempelplaat


Vandaag laat ik jullie weer een nieuwe stamping plate van Clear Jelly Stamper zien! Deze plate is helemaal gericht op sport en daarom waarschijnlijk niet een must-have voor iedereen. Maar juist een plate waar vele sport liefhebbers echt blij van zullen worden:) Wat ik leuk vind om te zien aan de plate, is dat er veel unieke sportafbeeldingen op staan, zoals curling bijvoorbeeld ! Dat heb ikzelf bijvoorbeeld nog nooit eerder op een plate gezien. Ik heb een vrij simpele manicure gemaakt met deze plaat, maar zag al dat je echt helemaal los kan gaan met deze plate op de bijgevoegde fotos van Nailways in de shop. Link


Ik heb voor mijn mani alleen silhouet afbeeldingen gebruikt voor deze mani en de tekst plaatjes. Ik begon eerst met het insmeren van mijn nagelriemen met liquid latex, want ik wilde vervolgens een gradiënt maken met een gelsponsje ( product.nr 27.577.775) Deze sponsjes zijn heel goed om een mooie overloop van kleuren mee te maken op de nagel.


Ik pakte een licht grijs en blauwe lak en smeerde boven aan het sponste een beetje de grijze lak en overlapte deze een beetje door daar onder het blauwe lakje op het sponsje te smeren. Ik depte het sponsje over de gehele nagel en ging dan verder op de volgende nagels. Toen ik alle nagels hun eerste laag van het sponsje hadden gehad, herhaalde ik de stappen weer door weer wat nieuwe lak op het sponsje te smeren. Als de lak ingedroogd is op het sponsje, dan kan je beter een nieuwe gebruiken. Maar als je gewoon van nagel tot nagel door blijft deppen zal dit niet echt snel gebeuren. Ik ging dus verder met een twee laag en zag al een mooie overloop tevoorschijn komen. Ik was tevreden dus kon ik nu de liquid latex rondom de nagelriemen verwijderen.

Ik bracht een topcoat aan om de overloop nog wat meer samen te laten smelten als het ware en ik liet deze goed drogen voor een aantal minuten. Daarna kon ik verder met de stamping plate van Clear Jelly Stamper: CJS _ LC91 Sports Fans (product nr. 54.928.513).


Ik zat zoals gewoonlijk bij een plate van Clear Jelly, echt even te staren naar al die verschillende afbeeldingen. Welke afbeeldingen zal ik nou gaan gebruiken? Maar toen ik de leuke silhouetjes zag van de voetballers dacht ik, ja die wil ik gebruiken. Zonder verder na te denken, stempelde ik twee van deze voetballers op mijn middelste nagel. Toen ik ze eenmaal echt op mijn nagels zag, wist ik dat ik deze mani met alleen zulke silhouetten wilde maken.

Op de ringvinger stempelde ik twee figuren die aan het golven zijn en op mijn pink kwam een leuke curling silhouet in volle actie terecht. Op mijn wijs vinger koos ik een ijshockey figuur, maar... dit is eigenlijk een twee stappen image. Je kunt deze dus met twee kleuren stempelen, zodat je figuur een shirt draagt met de kleur van je favoriete team. Ik stempelde de twee afbeeldingen over elkaar met zwart. Op mijn duim stempelde ik nog een voetballer en een voetbal die wegschiet.Boven de silhoueten stempelde ik op elke nagel de tekst afbeeldingen. Ik eindigde weer met een waterbased topcoat, zodat de stempels niet zouden uitsmeren .

Deze mani vind ik erg leuk geworden. Het is ook weer eens wat anders dan bloemetjes en schattige andere afbeeldingen. Ondanks dat ik weet dat er zo veel meer uit deze plate gehaald, kan worden ben ik toch blij met dit resultaat. Een volgende keer wanneer ik deze plate gebruik, zal het wat meer details bevatten :)

Wat vinden jullie van deze plate en wat is jullie favoriete sport? Die van mij zal dan wel kickboksen zijn :)

Tot de volgende nail art !

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten