zondag 23 januari 2011

Nailways: Valentine's Day Silver Nails


Deze zilvere kleur van het merk collection 2000 vind ik heerlijk. Hij droogt erg snel zonder strepen of wat dan ook. Ik heb de waterdecals BLE 105 gebruikt. Dit zijn de kleine roosjes. Ik vind ze erg mooi met veel detail. Daarna heb ik de BM plaat nummer 09 gebruikt voor de woorden love, het hartje en het diamantje. Ik heb gestempeld met de rood SL050. Daarna heb ik wat hartjes rhinesstones opgeplakt en het geheel afgemaakt met een topcoat.
De rhinesstones zijn tot 30 januari in de aanbieding op http://www.nailways.nl/.

I really love this silver colour of the brand Collection 2000. It dries really fast with no stripes or anything.
I used the BLE 105 waterdecals. These are the little roses. I find them beautifull with lots of details.
I used the BM plate number 09 with red SL050 for the words love and the hearts.
After that I used some stones with a heart shape to finish it.
The rhinesstones are now for sale till 31 januari 2011 at www.nailways.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten