vrijdag 4 februari 2011

Nailways: Simple blue Nails!


Soms heb je een heel goed idee in je hoofd. Dan zie je precies voor je hoe je je nagels wilt hebben. Tja, en dan lukt het ergens niet helemaal en dan wordt het helemaal anders.
Zo ook met deze blauwe nagels. Ik wist dat ik als basis China Glaze, OMG, 2nite wilde gebruiken met daarboven op China Glaze, Fun in the Sun, Blue Hawaiian. En daarna liep het even wat anders. Ik had een leuke waterdecal in mijn hoofd, maar toen ik de eerste erop deed...dacht ik nee dat wordt helemaal niets. Omdat ik de blauwe kleur wel erg mooi vond, heb ik die maar gelaten en er simpel met wit en plate B29 wat bloemen opgemaakt. Resultaat toch redelijk geslaagd, maar mijn idee was leuker! :)

Stap 1: Basis China Glaze, OMG, 2nite
Stap 2: China Glaze, Fun in the Sun, Blue Hawaiian
Stap 3: B29 plate met SL053
Stap 4: Topcoat

Sometimes you have a great idea in your head. Then you can see your nails exactly how you wanted them to be. But somewhere  in the process making that idea for real, those ideas can be change in something totally different. 
And that's why my nails look like this right now. I knew I wanted a basepolish with China Glaze, OMG, 2nite and China Glaze, Fun in the Sun, Blue Hawaiin. But after that the idea was messed up. I wanted to use waterdecals. But the first one showed me that it wasnt a good idea. Because I liked the blue base I just put some flowers on it with plate B29 and white SL053. Result is ok, but the idea was better! :)


Step 1: Basis China Glaze, OMG, 2nite
Step 2: China Glaze, Fun in the Sun, Blue Hawaiian
Step 3: B29 plate with SL053
Step 4: Topcoat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten