woensdag 19 oktober 2011

Nailways: Halloween Nails

Halloween Nails

Halloween1

Elk jaar is er Halloween op 31 oktober en daar horen natuurlijk Halloween nagels bij. Nu ben ik persoonlijk niet zo van het oranje op mijn nagels. Misschien heb ik gewoon een te heftige oranje (Catrice, Man, Go Tango). Maar net als bij het EK, WK en koninginnedag kleuren mijn nagels met Halloween ook oranje. Toch echt een nieuwe kleur kopen als je ideeen hebt, hoor ik het graag.
Gelukkig heb ik veel oranje onder waterdecals, artnails en glitters kunnen verstoppen en is het resultaat echt Halloween! Hoop dat je het leuk vind!

Every year, It's Halloween at October 31 and that includes of course Halloween nails. Now I personally do not like the orange color on my nails. Maybe I just have got a too intense orange polish(Catrice, Man, Go Tango). But just as with the European Championships, World Cup and Queen Day, my nails go orange when it's Halloween. Really I have to buy a new orange polish so if you have any ideas, let me know.
Luckily I have hide  a lot of orange with waterdecals, artnails and glitter. The result is really Halloween! Hope you like it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten