vrijdag 24 augustus 2012

Nieuwe waterdecals bij Nailways

Ook op waterdecal gebied veranderd er veel en zijn er diverse vernieuwingen geweest van het product. Waterdecals zijn ontzettelijk makkelijk te plaatsen en daardoor een gewild product voor op de nagel. De nieuwe waterdecals zijn veel intenser qua kleur en scherpheid. Het lijkt meer echt.
Nailways heeft nu een aantal van deze nieuwe soort waterdecals opgenomen in haar assortiment.
Deze zijn te vinden onder de categorie mapjes daar ze keurig verpakt zijn. Ook staan er meer plaatjes op en zijn er leuke plaatjes gecombineerd. Zo kunt u leuk variĆ«ren.
Hieronder een aantal exemplaren:

Waterdecals are changing. There is a lot renewals of the product. Waterdecals are easy to install and therefore a popular product on the nail. The new waterdecals are much more intense in color and sharpness. It seems more real.
Now Nailways has a number of these new waterdecals in her assortment.
These can be found in the categorie mapjes, because they are neatly packed. There are also more pictures and combinations of the pictures. You can vary nice.
Below are some examples:WD BOP035 WD BOP034

 WD BOP017 WD BOP025
WD BOP029 WD BOP001

2 opmerkingen:

  1. Hoe werkt dit? Ik ben nog vrij nieuw op dit gebied.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Sonja,

    Het werkt heel makkelijk. Je doet eerst een leuke kleur nagellak op. Dan kies je een leuk plaatje van het velletje en knipt die uit. Dan leg je hem met de afbeelding naar boven op een nat doekje, zodat het plaatje loskomt. Dan doe je bijvoorbeeld met een pincet de waterdecal op je nagel. Daar doe je dan een topcoat overheen en klaar ben je!

    BeantwoordenVerwijderen