dinsdag 30 juli 2013

NEW NAILWAYS NAILS: ONZE SUMMERLOOKDe afgelopen dagen ging Nederland gebukt onder hoge temperaturen. Gelukkig is de koelte voor een paar dagen ingetreden, maar aan het einde van deze week zullen de thermometers weer sky-high omhoog schieten.
Nailways heeft daarom gekozen voor een koele Summerlook, eentje van onder water. We hebben een aantal leuke nieuwe producten gebruikt.

Na de Nailways basecoat hebben wij de prachtige lak 979 Blue Heaven - Halo Hues 2012 Collectie van Color Club gebruikt. Deze lak dekt erg goed en is bijna meteen droog. Meteen is de nagel getransformeerd naar een wonderlijk prachtig sprankel spektakel. De serie Halo Hues 2012 bestaat uit 6 van deze holografische lakken. Binnenkort hebben wij ook de Halo Hues 2013 weer op voorraad en daaraop volgende collecties. Nailways is helemaal fan geworden van ColorClub.

http://www.nailways.nl/a-29716451/cc-alle-kleuren/artnr-29716451-cc-halo-hues-2012-979-blue-heaven/

Artnr: 29716451 CC - Halo Hues 2012 - 979 Blue Heaven
 
Daarna hebben wij een dottingtool gepakt en met Manhattan NL Quick Dry (11A) hier en daar witte dots aangebracht, zodat het nog meer lijkt op een onderwaterwereld. Ook deze nagellak is droog binnen een minuutje.
 
 
 
 
En toen hebben wij de zwarte ankers geplaatst. Dit zijn waterdecals. De waterdecals die we nodig hadden, hebben wij uitgeknipt met een schaartje en deze op een nat doekje gelegd. Daarna hebben wij ze met een pincet gepakt en deze voorzichtig op de nagel aangebracht. Nailways breidt zijn collectie waterdecals continue uit en heeft inmiddels een enorme collectie opgebouwd.
 
 
 
 
Om het geheel nog meer een glitter en sparkel te geven, is er een Kleancolor lak gebruikt. Deze lak heet Diamond Blue. Een blauw doorzichtige lak met zilvere glitter. Om de lakken, de waterdecals te beschermen en om sneller te drogen is er als laatste de topcoat van Nailways gebruikt.
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten