woensdag 16 juli 2014

Hoe werkt Soak off Gel? Stap voor Stap...


Hoe werkt Soak off Gel?

Daar wij veel vragen krijgen over hoe Soak off Gel werkt, hebben wij nogmaals een blog geschreven over dit onderwerp. Wanneer u na het lezen van dit artikel nog meer vragen heeft, horen wij dit graag bij de reacties.

Soak off gel is zo ontworpen dat het makkelijker van uw nagel afgaat dan de gewone gelvarianten. Het opbrengen van de soak off gel gaat net zo makkelijk als nagellak. Het grootste verschil is dat het langer blijft zitten dan nagellak en u een lamp nodig heeft om de gel uit te harden. Voordeel is wel dat de nagels na de lamp meteen droog zijn en u alles kunt doen zonder uw nagels te beschadigen. Daarnaast blijft Soak off Gel lekker lang zitten, vaak wel drie weken.

Stap voor Stap:

  1. Bereid de nagels voor door ze schoon te maken en te vijlen.
  2. U vijlt uw nagels licht en zachtjes en brengt eventueel een primer aan. Deze stap zorgt voor een betere hechting met de natuurlijke nagel en de soak off gel.
  3. Breng een dunne laag basecoat aan en laat deze uitharden onder de lamp.
  4. Breng een kleur aan en laat deze uitharden onder de lamp. Vaak zijn twee dunne laagjes nodig, bij donkere kleuren soms ook 3 laagjes.
  5. U kunt nu eventueel de nagels ontdoen van de plaklaag door finishing wipe en met bijvoorbeeld nailpaint of nail stamping aan de slag om de nagels nog meer te verfraaien.
  6. Daarna brengt u een dunne laag topcoat aan en hard deze uit onder de lamp.
  7. Ook hierna gebruikt u de finishing wipe om de plaklaag te verwijderen en klaar bent u.
Verwijderen
Er zijn verschillende manieren om soak off gel eraf te halen. Wij vinden de makkelijkste manier om soak off gel met wraps te verwijderen. U kunt uiteraard ook een kwartier uw nagels in een bakje soak off solution plaatsen. Een tip is om van te voren even de nagels te vijlen, zodat u de lak openvijlt. Hierdoor gaat het proces van het eraf halen iets sneller.
Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag! 

Canni Soak off Gel

Wie met Soak off Gel aan de slag wilt, kan nu met een prachtige en goedkope set van Canni aan de slag. In elke set zit een topcoat, basecoat en 4 kleuren. Kies zelf uw kleuren uit. De lakken harden uit onder een UV en/of LEDlamp. 

Artnr: 31961395 CANNI - Soak off Set - A    Artnr: 31961449 CANNI - Soak off Set - E

Geen opmerkingen:

Een reactie posten