zaterdag 1 oktober 2016

NATUURLIJKE HERFST NAGELS - GESTEMPELDE PAARSE POMPOENEN OP SOAK OFF GEL TOP COAT
Pompoenen zijn oranje… soms groen… en deze zijn paars :)Vanwege “extreme omstandigheden” waren mijn natuurlijke nagels er behoorlijk slecht aan toe. Ze waren erg dun geworden en hadden veel beschadigingen. Al een paar weken geleden heb ik dan ook besloten om ze wat te laten bijkomen en heb ik geen acryl meer gebruikt. In plaats daarvan heb ik alleen nog gel gebruikt. Ik heb gewoon de natuurlijke nagel behandeld met gel en verder uit laten groeien. Daar bovenop had nog wel nageltips geplaatst, omdat ik mijn eigen natuurlijke nagels zo lelijk vond. Maar wat is dat een succes geworden! Ik heb uiteindelijk alleen de tips eraf geknipt en de natuurlijke nagel terug gevijld en daar alleen een laagje soak off top coat gel op geplaatst. Op de foto hierboven is te zien hoe mooi ze zijn terug gegroeid. Ik heb voor deze nail art er weer een laagje gel opgedaan en ik vind ze nu goed genoeg voor een natural look.


Op de nagels heb ik twee laagjes prachtige glitterlak 104. Banker's Hours met blauwe en rode glitters van Nailways gedaan. Op de ringvinger heb ik gestempeld met de paarse lak van Mundo de Unas 21. Purple. 


Hiervoor heb ik de nieuwe acryl stempelplaten gebruikt die sinds vorige week bij Nailways beschikbaar zijn. Het zijn geen metalen platen maar, doorzichtige plastic stempelplaten. Even wat anders dus :)

 Acrylic Stamping Plate - Goognight Owl

Op het patroon rechts, zie je drie hele en een paar halve pompoentjes staan. Na het overnemen op de stempel heb ik eerst de halve pompoentjes eraf gehaald met een kleef rolletje. De drie hele heb ik op de ringvinger gestempeld. Daaroverheen heb ik een laagje soak off top gel gedaan en met een papieren pad van de plaklaag ontdaan. Op het oppervlak heb ik de superfijne chrome poeder gedaan en goed ingewreven. Zo geeft het een doorzichtige superglans. Uiteraard heb ik alles goed afgelakt en hier ga ik met korte nageltjes voor een paar weken!


Maaike Janssen


Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

Hologlitz - 104. Banker's Hours -- Productnr.: NW104
MDU - 21. Purple - 14ml -- Productnr.: MDU21
Acrylic Stamping Plate - Goognight Owl -- Productnr.: ACR-010
SOAK OFF - Top and Base Coat -- Productnr.: SOAKTB
Chrome Spiegel Poeder - 7. -- Productnr.: 684506

1 opmerking: