zondag 25 september 2016

BRIGHT FEATHERS - EEN NAZOMER NAILART MET WATERDECALS OP UV GEL.

Een nazomer mani voor september! Nailways vroeg mij om de waterdecals met veertjes onder de aandacht te brengen. Das niet moeilijk; voor € 1,- heb je echt iets heel leuks…
Waterdecals - Pastel Feathers


Eerst even iets over kleuren… :) Natuurlijk kun je de veren waterdecal afbeeldingen op een witte ondergrond plaatsen, dan komen ze er ongeveer net zo uit te zien als op het plaatje. 
Natuurlijk erg mooi dat blauw met roze! Maar waterdecals passen zich aan, aan de kleur van de ondergrond. In dit geval, heb ik gekozen voor een knal gele lak,  dan wordt roze dus bruin en turquoise word natuurlijk groen. Echt wat voor de ingevallen herfst :)Eerst een mooie basis gemaakt met een pastel gele soak off gel voor onder de UV/LED lamp. Ik heb voor de zand geel gekozen. Daarop heb ik een laagje gewone nagellak in neon geel van Kleancolor geplaatst. Wanneer je namelijk niet een “gewone” nagellak op doet, dan gaat de waterdecal bij het aflakken kreukelen. Ook kan er lucht onder komen, waardoor je nail art niet lang blijft zitten.


Maar voordat ik de waterdecals heb geplaatst, heb ik in de nog natte lak van de ringvinger de gloednieuwe chrome powder gesprenkeld. Wat een sprankelingen opeens! Na het drogen heb ik het nog beter ingewreven en het overtollige eraf geborsteld met een fijne kwast. Weer een variant op de chrome: Niet niet helemaal een egaal spiegeltje, maar wel de mooiste glitter sprankeltjes die ik tot nu toe heb kunnen maken. Vervolgens heb ik verschillende veertjes uitgeknipt van het waterdecal velletje. In een beetje water dompelen en op een tissue of handdoekje legen. Na een minuutje kun je de waterdecal van het kartonnetje halen en op je nagels plakken. Goed aandrukken zodat er geen luchtbelletjes meer onder zitten. Het steeltje van de veertjes heb ik met fijne glitter nagellak geaccentueerd. Dit alles heb ik afgelakt met een goede top coat.

In mijn tuin heb ik al wat pompoenen en nu staan mijn nagels er ook weer heel herfstig bij met nog een zomers randje!

Maaike Janssen

Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

Nailways SOAK OFF - 20 -- Productnr.: SOAK20
Artnr: 25151596 Kleancolor 18 Neon Yellow
Chrome powder
Waterdecals - Pastel Feathers -- Productnr.: WDm1724
Autumn Glow - 92. Stardust Gold -- Productnr.: NW92
3- delige Striping Brush Set -- Productnr.: 26128097
Seche Vite Top coat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten