zaterdag 17 september 2016

KOFFIE & TURQUOISE NAIL ART - ALLEEN CHROME SPIEGEL POEDER OP JE NAGEL STEMPELEen gloednieuwe chrome spiegel nagel poeder van Nailways! Natuurlijk kun je de hele nagel er mee doen, maar ik had weer wat anders bedacht :)Om te beginnen heb ik een basis gemaakt met deze prachtige koffie kleur van de Nailway UV Color Gels. Ik heb de gel in een paar laagjes erop geplaatst, maar ik heb heel dun gewerkt. Dat vind ik dan toch wel weer de moeite waard en het resultaat vind ik dan het mooiste. Na verwijderen van je nail art heb je namelijk ook weer een prachtige basis voor een nieuwe nail art. Reinig altijd goed de gelkleur, zodat er geen plakrestjes op blijven zitten. 
Voor de volgende stappen moet je wel snel zijn… Schroef als eerste het potje chrome poeder open en zet het op een stevige ondergrond. Neem een (oud) penseel, als de haren maar goed los zijn, en leg deze ook klaar.
Stempel nu je gekozen patroon op je nagel (dreamgirl stamping plate & mundo de unas stempellak) en strooi er meteen wat van het ultrafijne chrome poeder op ook meteen al een beetje met het penseel inwrijven. Dit geeft een prachtige olieachtige glans op de stempel. Veeg het overtollige poeder eraf boven het potje. Omdat je ondergrond gel is, blijft de poeder daar niet op plakken. 


Natuurlijk kun je ook een stempel zetten met nagellak in een parelmoertint. Echter op deze manier heb je een paar leuke voordelen: De chrome poeder glanst echt heel prachtig en is mooier dan parelmoernagellak. Als je aflakt smeert de gestempelde afbeelding niet uit. Het resultaat blijft daardoor veel langer mooi. Daarom ben ik zo gecharmeerd van deze methode. Op de pink heb ik nog turquoise rhinestones geplakt. Op de foto’s bij daglicht straalt het al prachtig, maar in kunstlicht dan schittert het je alle kanten tegemoet!Maaike JanssenAlle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

UV COLOR GEL - Dark Coffee -- Productnr.: NWUVC8
36 Watt UV Lamp - Wit -- Productnr.: 26389704
Fast&Easy - Cleaner Professional | Finishing Wipe -- Productnr.: 33144899
Mundo de Unas - 72. Mint - 5ml - Productnr.: MDum72
Artnr: 33056323 Dream Girl -08 Plate
Chrome Spiegel Poeder - 5. Turquoise -- Productnr.: CHROT5
Seche Vite Top Coat - 14ml -- Productnr.: SEVI14
Groot Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 3 mm -- Productnr.: 29728134
Klein Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 0,5 mm -- Productnr.: 23607217

1 opmerking: