vrijdag 2 september 2016

HOLOGRAFISCHE NAGEL VLOEISTOF - HOLOGRAPHIC MAGIC!


De nieuwe nail liquid met holografisch effect van Nailways is spectaculair! Het is een waterige substantie en is daarom SUPER snel droog. Het licht wordt in duizenden kleuren alle kanten op geslingerd. Magisch!
Eerst heb ik  mijn nagels een goede basis lak gegeven. Omdat ik weer doorzichtige tips heb gebruikt heeft een transparante lak ook een beter resultaat. 


De zacht roze kleur Misty Pink glanst mooi. Ik heb twee laagjes gebruikt en deze vormen een uitstekende basis voor mijn nail art. Toen begon de magie..... 


Het flesje met de nail liquid - holographic effect oogt mysterieus en is mat zwart. Eerst moet je het flesje heel goed schudden. Doe dit tussendoor ook af en toe even om een zo goed mogelijk effect te krijgen. De vloeistof is erg dun. Normaal strijk ik met nagellak altijd het kwastje aan een kant goed af. Nu dus ook maar als je niet oppast (zoals ik dus) dan heb je het goedje al overal heen gespetterd. Je kunt ook beter niet teveel op je nagel doen dan vloeit het ook over je hele hand uit. Dus werk erg dun en wanneer je de slag te pakken hebt gaat het prima. Omdat het echt heel snel droog is, kun je meteen tweede en/of derde laagje opdoen. Ik heb het afgelakt met Seche Vite. Een sensationeel mooi kleuren spel is het resultaat. In daglicht is het nog te doen maar in kunst en zonlicht is het spectaculair! Op de ringvinger heb ik een organisch motief gestempeld met de zwarte Mundo de Unas stempellak en van een sjabloon van de PUEEN Fairytale lover stempelplaat. Op dit plaatje heb ik wat ronde multi kleurige rhinestones geplakt op de stempel afbeelding en op de andere nagels een ovale rhinestone uit het zelfde wiel. 

Wauw, hier zal ik veel commentaar op krijgen zeg! Ik vind het helemaal super in ieder geval.
Maaike Janssen


Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:


Autumn Glow - 12. Misty Pink -- Productnr.: NW12
Nail Liquid - Holographic Effect -- Productnr.: NWT13
Pueen - Lover Plate Collection - Fairytale Lover 01
Seche Vite Top Coat - 14ml - Productnr.: SEVI14
Mundo de Unas - 2. Black - 5ml -- Productnr.: MDUm2
Zwart & Wit Kristallen Rhinestone Wiel -- Productnr.: 43760613

1 opmerking:

  1. Oh ja... Wat ook zo handig is van deze liquid dat je geen (no wipe) gel nagellak nodig hebt! Gewoon over nagellak, gellak het maakt niets uit. Ook best wel prettig :) !

    BeantwoordenVerwijderen