vrijdag 9 september 2016

HOE MAAK JE? ORANJE GOUDEN NAGELLAK WATERMARBLE NAGELS OP SOAK OFF GEL


Vandaag laat ik je weer een vrolijke (na) zomerse nailart zien en leg ik uit hoe je dat met de watermarble techniek kan maken.De basis voor deze nail art is de prachtige oranje Nailways gellak, SOAK OFF 800. De soak off gels van Nailways kun je uitharden onder de UV lamp, maar ook onder de LED lamp. Ik heb drie hele dunne laagjes gelakt. De gel blijft ook, nadat de nailart er af is heel mooi.

Voor de watermarble heb ik gekozen voor de kleuren goud 131. Royal Club, wit 11. Simply White en een doorzichtige met een gouden glittertje 92. Stardust. De doorzichtige glitterlak laat de oranje kleur mooi door. 
Voor het watermarbelen neem je een glas of beker. Deze moet niet te wijd zijn, anders is de buitenste ring van nagellak al droog vóór je een patroon kunt maken. Doe de flesjes nagellak open en druppel één voor één een druppel in het midden van het wateroppervlak. De druppel zal op het water blijven drijven en zich uitspreiden. In het midden van elke kleur druppel je dus de volgende kleur en daarna de volgende enz. Tot je een soort “bullseye” krijgt. 


Nu neem je een dunne dottingtool en een watje met remover. Neem je dotting tool af met het watje en begin vanuit het midden van de bullseye naar buiten met het maken van een patroon. Je kunt het zo maken als je zelf wilt. Doop daarna met de nagel naar beneden, de top van de hele vinger in het glas. Met een wattenstokje kun je met je andere hand wat er nog op het water achterblijft afnemen. Daarna haal je pas de nagel uit het glas. Herhaal dit voor elke nagel en laat dit dan goed drogen. Met een watje, een kwastje of oorstaafje met remover maak je daarna de huid schoon. Op de Lotus mat heb ik een vlak met de gouden nagellak gemaakt en die afgelakt met Seche Vite. Dit moet wel goed droog zijn, voor je het van de mat haalt. Vervolgens heb ik met een mini ponsje hartjes eruit gestanst. De ringvinger heb ik daarna gelakt met de fijne glitterlak en op de natte lak het hartje geplakt. Daarbovenop een hartje uit een rhinestone wiel bevestigd.

Maaike Janssen


Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

SOAK OFF – 800 -- Productnr.: SOAK800

Party! - 131. Royal Club -- Productnr.: NW131

Autumn Glow - 92. Stardust Gold -- Productnr.: NW92

Basic - 11. Simply White -- Productnr.: NW11

Seche Vite Top Coat - 14ml - Productnr.: SEVI14

Zwart & Wit Kristallen Rhinestone Wiel -- Productnr.: 43760613

Fast&Easy - Cleaner Professional | Finishing Wipe -- Productnr.: 33144899

Artnr: 27442525 Roze Dotting Tool (1 stuks)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten