zaterdag 27 augustus 2016

BLUES BOUQUET - HOE MAAK JE JE EIGEN NAIL ART CREATIES OP EEN SILICONEN MAT MET FIMO, RHINESTONES ENZ?Nail art kan je net zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Een uitkomst is een siliconen mat om zo nail art producten met elkaar te combineren. Voor vandaag heb ik een blauw boeketje nail art gemaakt.
Allereerst heb ik mijn nagels blauw gelakt met de nieuwe Nailways nagellak 56. Smurf. De lakken van Nailways merk zijn, zoals ik al heel vaak heb geschreven erg mooi. Deze nieuwe blauwe kleur glanst ook weer prachtig en met een base coat dekt de kleur in één keer. 
Om de duur van je nagellak te verlengen heeft Nailways onlangs een paar handige tips gepubliceerd op haar Facebook paginaOp de siliconen Lotus mat van Bundle Monster heb ik boeketjes gemaakt. Eerst heb ik een beetje blanke lak / top coat geplaatst. Daarop heb drie verschillende nail art bloemetjes geplakt. De bloemhartjes heb ik ook geaccentueerd met verschillende kleine pareltjes en kaviaar kogeltjes. Nailways heeft heel veel verschillende soorten creative nail art producten. Je kunt hiermee uiteraard zelf je fantasie op de loop laten gaan maar ik heb gekozen voor fimo bloemetjes, dazzling bloemetjes en rhinestone bloemetjes. Alles in blauw :) Daarop heb ik  een laagje blanke lak eroverheen gedaan en goed laten drogen. Op de ringvinger heb ik striping tape gedaan ook weer in een blauwe kleur. Ik heb het in een soort waaier vorm op nagel geplakt. Daarna boeketjes heb ik los gemaakt van de Lotusmat en waar mogelijk de blanke lak wat bijgeknipt. Ik heb de boeketjes met nagellijm op de nagels gezet en het geheel nog eens met blanke lak goed vast gemaakt.In de avondzon met een blauw boeketje bloemetjes klaar om uit eten te gaan.
Maaike Janssen


Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:
Seche Clear Base Coat - 14ml - Productnr.: SECL14
Blues - 56. Smurf - Productnr.: NW56
Artnr: 27569309 Striping Tape - Donker Blauw
Creative Nail Art, fimo dazzling, rhinestones
Seche Vite Top Coat - 14ml - Productnr.: SEVI14
Bundle Monster - Silicone Nail Art Manicure Work Station - Lotus Mat - Productnr.: BMSMAT

1 opmerking:

  1. Wauw, deze vind ik prachtig! Je moet toch heel wat geduld hebben denk ik zo ;-)

    BeantwoordenVerwijderen