vrijdag 5 augustus 2016

Ibiza Chic en Marsala Stempel Nagel Nail ArtDeze mani is geïnspireerd op de zomerse Ibiza Chic en Marsala trend. Die trend is al eventjes gaande, maar toch nog even een toevoeging van mijn kant.
Mijn basis is de nagellak kleur van  Nailways - 161 Marsala Glossy. Dit is een shiny color van de Marsala collectie en dat houdt in dat deze perfect dekt en heel snel droogt. Ook nu met daaronder de Seche White Ridge Filling Base heb ik maar één laagje nodig. Dat is niet alleen zuiniger, maar daarmee verleng je ook de levensduur van je nagellak mee. 


Op deze prachtige kleur heb ik een gradiënt gestempeld met de drie van de felste kleuren van Mundo de Unas, neon pink, neon yellow en mint. Het patroon van de PUEEN sjabloon plaat uit de Love Box 2 heeft een batik/mandala uitstraling en past dus helemaal bij Ibiza Chic trend. Ik heb drie lijntjes stempellak op de plaat aangebracht en ben er een paar keer met mijn scraper overheen gegaan. Dan mengen de kleuren een beetje en krijg je een gradiënt. Ik heb deze rechtstreeks op mijn nagels gestempeld. Dit geeft een ”slordig” effect wat ik wel bij deze stijl vind passen. 


Op de nagel van de middelvinger heb ik strass steentjes geplakt, ook weer in de drie tinten. De glossy top coat van Seche Vite maakt het helemaal af.
Op zich niet heel ingewikkeld maar perfect voor je avondje Ibiza chic!


Maaike JanssenAlle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

Seche White Ridge Filling Base - 14ml // Productnr.: SEBA14

Nailways Marsala - 161. Glossy // Productnr.: NW161

Nailways - Clear Transparant Jelly Nail Stamper & Scraper // Productnr.: 42666018

MDU - 29. Neon Pink // Productnr.: MDUm29

MDU - 27. Neon Yellow // Productnr.: MDU27

Mundo de Unas - 72. Mint - 14ml // Productnr.: MDU72

PUEEN - LOVER PLATE COLLECTION - LOVE BOX 02 // Productnr.: PUBOXL2

Klein Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 0,5 mm // Productnr.: 23607217

Groot Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 3 mm // Productnr.: 29728134
Seche Vite - 14ml // Productnr.: SEVI14

Geen opmerkingen:

Een reactie posten