zaterdag 13 augustus 2016

NEON CITRUS ZOMER NAIL ART MET ZELFGEMAAKTE FIMO MET WATERDRUPPELS STUDS


Voor deze week heb ik een zomerse juicy nail art met zelfgemaakte fimo met waterdruppels studs gemaakt. Geen zon in de lucht, dan maar zonnige nagels :)

Als eerste ben ik begonnen met het wit lakken van al mijn nagels met de nagellak 11. Simply White van Nailways.Op de duim de wijsvinger en de pink heb ik met drie neon kleuren van Mundo de Unas de doorgesneden sinaasappel, limoen en citroen gestempeld. Met de doorzichtige stempels van Nailways kun je precies zien waar je de partjes neerzet en daardoor heel precies werken.
Op de middel -en ringvinger heb ik de prachtige neon gekleurde Glow Glitz gestrooid in een laagje natte lak. Op deze manier creƫer je een echte sugar look.


Op zich zo al een mooi resultaat maar ik heb meer…Op de lotus mat van Bundle Monster heb ik een fruitpartje met sap druppels gemaakt. Allereerst heb ik een klein beetje Seche Vite top coat op de mat gedaan. In de natte lak heb ik de nagel fimo met de studs geplaatst en dit goed laten drogen. Daarna heb ik het voorzichtig losgemaakt van de mat en op mijn nagels geplakt met nagellijm. Daarna heb ik alles afgelakt met Nailways matte top coat.

Ik heb er dorst van gekregen en ga een sinaasappeltje persen! :)


Maaike JanssenAlle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

Basic - 11. Simply White - Productnr.: NW11
Mundo de Unas - 27. Neon Yellow - 5ml - Productnr.: MDUm27
Mundo de Unas - 28. Neon Orange - 5ml - Productnr.: MDUm28
Mundo de Unas - 38. Neon Green - 5ml - Productnr.: MDUm38
Nailways - Clear Transparant Jelly Nail Stamper & Scraper - Productnr.: 42666018
Glow Glitz - Neon Orange - Productnr.: NWGLGG03
Glow Glitz - Neon Green - Productnr.: NWGLGG04
Bundle Monster - Silicone Nail Art Manicure Work Station - Lotus Mat - Productnr.: BMSMAT
Artnr: 32717391 Fimo - Fruitmix (1000 stuks)
Nagel Studs: Neon Oranje Druppels - Productnr.: 33133521
Top Coat - Matt - Productnr.: NWT12

3 opmerkingen: