zaterdag 30 juli 2016

VERSCHILLENDE NAIL ART TECHNIEKEN - NEPTUNES & ARIËL ZEE NAGELSHey allemaal! Deze keer ben ik flink los gegaan met heel veel verschillende Nailways producten en technieken om een prachtige nail art te maken.

Ja, ik heb ‘m ook; de Bundle Monster Lotus mat!!!! Helemaal geweldig! Ik heb al verschillende nail art erop uitgeprobeerd en wil nu niet meer anders. Gewoon lekker nail arts uitproberen en voorbereiden. Reverse stamping of waterdecals maken en later op je nagels plakken... alles gaat gewoon beter! Ik hoop dat je het merkt :)De basis voor deze nail art is de prachtige UV Glitter gel - Lyre. De sterretjes van de gel heb ik eruit gelaten en op de binnenkant van deksel geplakt (voor later).


Als basis over de UV gel heb ik Seche White Ridge Filling Base gebruikt. Hierdoor hoef je maar één laagje nagellak te gebruiken. Alle nagels heb ik blauw gelakt met 145. Boy. De middelvinger heb ik een ombre gemaakt van blauw naar wit door deze te sponsen met 11. Simply White.


Daarop heb ik een laagje 92. Stardust Gold nagellak gedaan en in de nog natte lak het mooie mermaid effect - fairy dust poeder gestrooid. Wanneer je de poeder op deze manier verwerkt, krijg je een soort  “sugar” effect die de kleur van de ondergrond aanneemt. Zo zie je de gradiënt eronder er prachtig doorheen komen!


Bij de nagelriem van mijn "sugar" nagel heb ik een grote parel zeester van geplakt. Deze zat in mijn mystery nagel box. Tussen de “armen” van de zeester heb ik een lichtblauw pareltje geplakt. Deze nagel lak ik niet af, omdat ik de suiker zo mooi vindt sprankelen.
Op de ringvinger heb ik eerst met de witte stempellak van Mundo de Unas een soort golven gestempeld. De nieuwe stempel platen van UberChic zijn echt heel mooi. De set UberChic collectie 9 heeft drie verschillende platen met veel verschillende formaten en designs. Daaroverheen heb ik Neptunus en Ariel gestempeld met goud van MDU. Ze staan naast andere "bekende" figuurtjes op de Nailways Darker Period - Mythology stempelplate.  Nadat ik top coat heb opgebracht, heb ik in de natte lak wat pareltjes geplaatst. Niet te veel en naast de figuurtjes :) Anders zie je niet zo goed meer. De andere nagels heb ik met de fijne 92. Stardust glitter lak afgelakt.Echt een zomerse nail art met een “coole” look!

Tot de volgende keer maar weer,

Maaike Janssen


Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:


UV GLITTER GEL – Lyre
36 Watt UV Lamp – Wit
Seche White Ridge Filling Base - 14ml
Nailways Blues - 145. Boy
Nailways Basic - 11. Simply White
Nailways Autumn Glow - 92. Stardust Gold
Glitter Fairy Dust - Mermaid Effect
Nail Art Mystery Surprise Box
Pastel Parels Nail Art Wiel
Mundo de Unas - 1. White - 14ml
Mundo de Unas - 17. Gold - 5ml
UberChic Beauty Nail Art Stamping Plates – Collection 9 - plate9-02
Darker Period - 15. Mythology
Mini Beads Nail Art Pareltjes (12 flesjes)
Seche Vite - 14ml

Geen opmerkingen:

Een reactie posten