zondag 17 juli 2016

JUNGLE ZOMER BUNDLE MONSTER STEMPEL NAGELS
Hallo allemaal! Na een flinke gedwongen time-out ben ik weer voor Nailways nagelwerkjes aan het maken. Excuus dat het zo lang geduurd heeft..., Ik heb er weer veel zin in om je te laten zien wat er met de Nailways producten allemaal mogelijk is! Deze keer een ombre en stamping nail art ge├»nspireerd op de zomer - jungle. De zomer mag beginnen!Eerst heb ik mijn nagels gelakt met de mooie zomerse lakken van Nailways eigen merk 133. Ponytail en 138. Orange in donker oranje en okergeel. Op de middel -en  ringvinger heb ik een ombre gemaakt. De kleuren lopen prachtig in elkaar over op deze manier. Dit kan je heel makkelijk voor elkaar krijgen met sponsjes.


Op mijn middelvinger heb ik een heel groot blad gestempeld van de tropical stempel plate van MoYou. In groen (uiteraard :)) 


Wanneer je een stempel precies in het midden van je nagel wilt krijgen en je vindt dat een beetje moeilijk. Dan kan je het gestempelde figuur ook op de stempel laten zitten en die met Seche Vite top coat aflakken. Wanneer dit droog is, kan je hem zo precies in het midden op je nagel plakken :) Daarna nog wat top coat er over heen en klaar!Maaike Janssen

Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:

Gellook - 133. Ponytail

Aroma - 138. Orange

Bundle Monster - Nail Art Stamping Plates-Fuzzy and Ferocious - BM-S154, Animal Hairs

Big Sponge Nail Art Kit

Seche Vite - 14ml
Geen opmerkingen:

Een reactie posten