zaterdag 23 juli 2016

3D NAGELS: MARSALA NAGELLAK MAT & ZAND STRIPING TAPE STREPEN


Hey hallo, leuk dat je er weer bent om mijn blog te lezen! Deze keer heb ik een vrij eenvoudige chique nail art gemaakt. Een ton-sur-ton in een melkchocolade kleur :)

De vier Marsala nagellakken van Nailways zijn voor de creatieveling een erg aangename toevoeging in het assortiment. Het is net of je een laagje melkchocolade op je nagels hebt! Er zijn twee matte varianten mat en mat-parel, een zand en een glossy variant. Ik heb voor deze nail art de mat en de zand variant gecombineerd.
Voordat ik de Marsala - 158. Matt op mij nagels heb geplaatst, heb ik eerst een laagje basislak van Seche Vite , Seche Vite white ridge filling base gebruikt.  Deze basis zorgt voor een goede hechting van de nagellak aan je natuurlijke nagel. Ook hoef je de kleur nagellak die je eroverheen doet, maar in één laagje aan te brengen. Het vult kleine oppervlakkige oneffenheden op en natuurlijk ook tegen verkleuren van de natuurlijke nagels! 


Vervolgens heb ik breed zigzag striping tape met een kleine tussenruimte op de uiteindes van mijn nagels geplakt. De tussenruimte heb ik gelakt met de Marsala. 160 Sand. Deze lak heeft een korrelig effect met een gouden glittertje. 


Na het aanbrengen van een tweede laagje voorzichtig de tape eraf trekken. Er blijven dan twee zigzag streep patronen over. Bij de nagelriem heb ik een goudkleurige strass steentjes uit de Nailways Mysterybox geplakt. Ik heb de nagels natuurlijk niet afgelakt, want anders verliest het zijn matte chique effect. 


Dank voor jullie belangstelling en tot de volgende keer!

Maaike Janssen


Alle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:


Seche vite white ridge filling base

Nailways nagellak Marsala 158 Matt

Nagelstriping tape 6 mm Goud

Nailways nagellak Marsala 160 Sand
Geen opmerkingen:

Een reactie posten