zaterdag 9 juli 2016

MIJN TROUWNAGELS!
Dit jaar ben ik getrouwd op 29 maart 2016. Toen ik mijn aanstaande man vroeg wat er op mijn nagels moest komen voor onze trouwdag zei hij meteen “turquoise!” De stof voor mijn huwelijkskleding is perzik met heel licht crème/roze. Dus de combinatie met turquoise en oranje was snel gemaakt.


Stoffen voor  mijn jurk
Ik kon hier ook mooi de nieuwe steentjes van Nailways uit het zwart & wit kristallen rhinestone wiel voor gebruiken. Eerst heb ik de nagels helemaal Nailways soak off turquoise gelakt. Eén laagje is echt voldoende…. Daarop heb ik met de oranje kleur 134. Mohawk van Nailways een overloop gemaakt. Dit moest wel een keer of 5 over, omdat het natuurlijk gewoon perfect moest zijn in mijn ogen. 


Het kantpatroon heb ik gestempeld met Mundo de Unas wit en de mandala stamping plate van MouYou. Daarna heb ik op verschillende plaatsen de nieuwe steentjes geplakt met nagellijm. Uiteraard een laagje Seche Vite top coat om alles lang en mooi te laten zitten. Toen ik op de trouwdag mijn kleding aandeed kwam het hele plaatje samen en was ik superblij met mijn wedding nails.

Maaike JanssenAlle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:


Nailways gel SOAK OFF – 460 - Turquoise
Nailways 36 Watt UV Lamp – Wit
Nailways Gellook - 134. Mohawk
MoYou - Mandala – 02
Mundo de Unas stamping polish MDU 1 white
Nailways Fast&Easy - Finishing Wipe
Celstofdeppers op rol ( 2 x 500 stuks)
Nailways Zwart & Wit Kristallen Rhinestone Wiel
Nagellijm met kwastje
Seche Vite

2 opmerkingen: