zaterdag 2 juli 2016

VEEL NAGELTIPS OM MOOIE RODE GEL NAGELS MET GOUDEN ACCENTEN TE KRIJGEN


Een tijdje heb je even niets nieuws kunnen lezen op het Nailways blog, maar vanaf nu gaan we weer regelmatig wat posten!


Al vaker heb ik een nail art op de prachtige UV gels van Nailways gemaakt. Het grote voordeel is dat je na het verwijderen van de nail art je nagels nog steeds een prachtige basis kleur op je nagels overhoudt. Je kan deze basis weer voor allerlei nieuwe nail arts gebruiken.

Voor deze basis heb ik de lipstick rode UV gel kleur SOAK OFF - 200A aangebracht. Wanneer je bij het aanbrengen wat gel op je nagelriemen krijgt, dan kun je dat eenvoudig verwijderen met een penseel en wat alcohol of finishing wipe. Natuurlijk haal je dit weg vóórdat je je nagels onder de UV lamp laat uitharden. De kristallen penselen van Nailways geven geen roestvorming aan de binnenkant en dus ook geen verkleuringen bij zowel het opbrengen als het verwijderen van het product. Blijkt na het uitharden toch dat je te veel gel hebt gebruikt, dan kun je dat eenvoudig weg vijlen met een nagelvijl 180/240 grit. De doffe plek kun je met blanke top gel weer mooi krijgen. Op de gel heb ik eerst een laagje normale nagellak top coat (Seche Vite) gedaan. Daarop heb ik goudkleurige striping tape geplakt. Op de ringvingers heb ik in de Seche Vite top coat de diamant gevormde glitters gegooid. Dat heb ik nog een keer herhaald en daarna met een pincet een beetje netter bevestigd. Op de lege plekjes heb ik kleine rode rhinestone steentjes gedaan.

Klassiek lipstickrode nagels met een chique gouden nail art!

Tot een volgende keer maar weer,

Maaike JanssenAlle gebruikte Nailways producten voor deze nail art:


Nailways SOAK OFF - Top and Base Coat

Nailways SOAK OFF - 200A

7-delige Professionele Kristalen Nagel Penselen set

36 Watt UV Lamp - Wit

Nailways Bananen Zebra Nagelvijl - 180/240 grit (5 stuks)

Nailways Fast&Easy - Finishing Wipe

Celstofdeppers op rol ( 2 x 500 stuks)

Seche Vite

Nailways Striping Tape - 10 kleuren (goud)

Gouden glitters diamond shape (Mysterybox)

Groot Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 3 mm

Pinch Tang ( Roestvrij Staal)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten