woensdag 1 februari 2017

TOP COAT TALK! WAT IS EEN GOEDE TOP COAT VOOR WATERDECALS & NAGEL STEMPELS?

Afbeeldingsresultaat voor glass polish bottles
Hoi meiden! Daar eindelijk weer eens nieuw blog van Nailways. Voor mij erg moeilijk dat dit nu verder gaat zonder Maaike. Gelukkig blijven haar blogs altijd leesbaar via het Nailwaysblog en is dat een mooie herinnering aan haar, denk ik zo.


In dit blog ga ik in op de vraag wat een goede top coat voor waterdecals en nagel stempels is. Deze vraag kwam behoorlijk vaak voorbij in de inbox van Nailways en daarom dacht ik dat het misschien handig was deze vraag ook op het blog te beantwoorden.

Problemen waar men tegen aan liep was dat de nagel stempel na een blanke lak er op hebben te gedaan, uitliep. Tja, dan heb je net je best gedaan om je stempel perfect op je nagel te krijgen en dan is het net een verwassen bloem geworden :(. Ook bij de waterdecals kwam dit ongewilde effect vaak voor en dan was het hele plaatje misvormt. Daarnaast bleef de top coat niet lang genoeg netjes zitten en droogte erg langzaam.

Seche - Vite Top Coat  - 14ml

Voor Nailways inclusief mijzelf :) is Seche Vite de beste top coat om deze problemen te voorkomen. De lak zorgt er in ieder geval voor dat je nail art blijft zitten waar die zit en hij droogt heerlijk snel. Ik kan na het plaatsen van een laagje Seche top coat op een Nailways nagellak al na zo'n vijf minuten weer wat met mijn handen doen, zonder dat mijn nagels beschadigd raken.
Niet zo gek dus dat Nailways dit product ook op genomen in haar assortiment.
Bekijk HIER alle Seche producten.

Wat vind jij van Seche Vite top coat? Of heb je misschien een andere favoriet?

Lots of love and see you soon!

Roosje

2 opmerkingen: