vrijdag 26 juni 2015

BLUE SKY NAGELS


Hoi meiden! Ook ik ben weer lekker aan het nagelen geslagen. Ik wilde wel een zomerse look op mijn nagels. Zonnetje schijnt gelukkig de komende dagen :)
Ik ben begonnen met een blauwe basis met de nieuwe Nature lak; 75 Sky. Dit is een heerlijke intens blauwe nagellak. Hij straalt een zeer vrolijke kleur blauw uit.


Voor het stempelwerk heb ik ook een blauw uit gekozen. Namelijk de kleur Donk-Like Blue van Nailways. Dit is een donkere nagellak dan 75 Sky, zodat je een leuke blauwe mix krijgt. Voor de bloemen op de nagels heb ik de allernieuwste plate van PUEEN gebruikt: LACE BlOSSOM.Zoals je ziet heeft deze plate inmens veel afbeeldingen. Ik ga deze plate dus zeker nog heel vaak gebruiken :) Genoeg variaties mogelijk voor het komende jaar!Om het geheel nog een beetje op te pimpen, ben ik nog aan de slag gegaan met een glittertje. Ik heb de lak 100 Big Spender genomen en deze op een wit blaadje gesmeerd. Vanaf het blaadje heb ik met een dotting tool in de kern van de bloemen drie glitters geplaatst. Daarnaast heb ik op de ringvinger vooral aan de bovenkant wat glitters gelakt.

Wat vind jij van de kleur blauw op je nagels?

Tot snel,

Roosje

4 opmerkingen:

 1. deze blauwe kleur is echt heel erg helder, erg mooie nail art!...top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super cute ! Mooi is die kanten bloem van de pueen lace blossem plate he ! Ik vind je acent nagel ook echt heel mooi geworden met de glitters .
  En blauw is een van mijn favoriete kleuren dus dat draag ik regelmatig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve reactie Roos! groetjes van Roosje

   Verwijderen