maandag 29 juni 2015

STAMPING TEST | NATURE COLLECTIE - 74 SEA
Hallo, hallo! Vandaag heb ik het tweede deel van de Nature stamping test voor je met 74 Sea. Bij deze test laat ik zien hoe de nagellak collectie Nature stempelt over een witte en zwarte basis. Zo kan je zelf een oordeel vellen of je hem mooi vindt of niet.

Net als bij de eerste stamping test lakte ik vijf nagels wit met nagellak 11 Simple White en 5 nagels met nagellak 14 Just Black van Nailways. Ik heb deze keer de stamping plate PUEEN 86 van de Leisure collectie gebruikt voor zowel de wit als de zwart gelakte nagels.

Ik lakte mijn nagels wit met twee laagjes en heb een paar minuutjes gewacht voor het drogen van elke laag . Ik koos voor het schattige patroon met halve cirkels op de witte basis . Ik vind dat de stempel er erg goed is uitgekomen . De kleur is duidelijk te zien. Ik was eigenlijk best verrast hoe schattig het resultaat is geworden met toch een een super snelle mani!


 
Maar dan nu de zwarte nagels ... en ik had dit eerlijk gezegd helemaal niet verwacht. Ik verwachte namelijk een wat transparante stempel uitkomst. Maar hey ! Is die niet super goed en mooi over gekomen op een super zwarte basis lak ? ! Ik was blij verbaasd en ook dit stoere en aparte stempel design vind ik erg leuk!Ik vind het altijd erg fijn als een normale nagellak ook een goede stempellak is. Zo sla je twee vliegen in een klap ! En dat scheelt ook met het uitbreiden van verschillende kleuren stamping lak als de lak zelf al een goede stamping lak is :) 

Ik maakte mijn nagelriemen schoon met een removerpen en bracht de Nailways topcoat aan. Ik gebruik deze top coat bij bijna elke mani, want hij droogt zo lekker snel en geeft meteen al een mooie glans. Plus hij smeert de stempel niet uit. (Vind het flesje ook zo cute :) )
De volgende stamping test word van de 71 Sun . Ben zo benieuwd ... jij ook? :)

Wat vind jij van deze mani's met deze stempellak?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs ,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten