woensdag 1 juli 2015

STAMPING TEST | NATURE COLLECTIE - 71 SUN
Hi Girls! Vandaag is een goede dag om nummer drie, 71 Sun van de Nature collectie te testen! Wat is het nu toch echt zomer geworden. Pufff, echt warm hihi.

71 Sun is een Pearl Gloss lak net als 75 Sea. De lak is daarom transparanter dan de rest van de collectie. Ik had dan ook mijn twijfels over de duidelijkheid met stempelen ervan. Maar zoals altijd weet Nailways mij te verbazen!
Ik lakte mijn nagels wit met 11 Simple White en stempelde daarop met de All Pretty plate 21 het vrolijke design op alle nagels. De lak is misschien wel wat transparant, maar toch is hij prima te zien en ook de kleur geel komt duidelijk naar voren. Je kan er zelfs de shimmertjes nog in zien! Super goed dus :)Daarna lakte ik mijn nagels zwart met 14 Just Black en stempelde met de PUEEN  plate 55 van de Buffet collectie. Ik zocht expres een print die erg duidelijk te zien zou zijn, omdat ik dacht dat de lak niet goed te zien zou zijn op zwart. Maar wat had ik het fout! Oke, de kleur geel is dan wel veranderd in een meer zilver grijs. Maar op zwart zie je de shimmer echt zo duidelijk!
Dus ook dit lakje vind ik geslaagd voor de stamping test, ondanks dat hij op zwart verkleurt naar meer geel zilver.

Wat vind jij van de Sun nagellak als een stempellak?


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!


Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

 1. Het ziet er inderdaad best top uit op de zwarte nagellak...maar zo op wit vind ik wel veel en vrolijker

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra ? Bedankt voor je reactie !
   En ja op witte nagels ziet de lak er inderdaad vrolijker uit :)
   Maar om goed te laten zien hoe de lak op een lichte en donkere basis stempeld , wil ik dit graag delen . Mocht er weer een regenachtige dag aan komen zou dit een mooi stempel lakje zijn op een wat donkere basis, bijvoorbeeld bruin tinten :)
   Groetjes roos

   Verwijderen