maandag 6 juli 2015

PINK FEATHERS NAILSIk heb een hele grote koffer voor de vakantie, maar de ruimte is natuurlijk niet eindeloos :) Dit jaar had ik maar een drietal kleuren nagellak, een stempelplaat van Pueen, stempel, scraper en uiteraard nagellak remover, watjes en wattenstaafjes in mijn koffer kunnen proppen ;)
Ik had van te voren nog niet bedacht wat ik op vakantie wilde maken. Ik kan je vertellen dat ik veel heb uitgeprobeerd met de spullen die ik mee had, voordat ik eindelijk een nailart had waar ik blij van werd. Ook het fotowerk van deze nailart laat wat te wensen over, te veel zon :)

Als basis heb ik de roze Nailways kleur 69. Shed Light gebruikt. Ik heb twee laagjes gelakt om een mooie dekkende, egale kleur te krijgen.


Voor het stempelwerk had ik dus een PUEEN plate van de Encore serie meegenomen en daar heb ik een leuk patroon van veertjes en frutseltjes op gevonden. Voor de stempel heb ik de lak 85B. Obscur gebruikt. Ik vind dat dit een prachtige combi van deze roze kleuren geworden.Wat neem jij voor je nagels mee op vakantie?

Veel liefs en tot snel,

Roosje Jonker2 opmerkingen:

  1. eigenlijk neem ik dan best weinig mee, een base coat...en misschien een roze lakje, ik koop dan wel op vakantie iets leuks...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben altijd bang dat ik dan niets leuks kan vinden :) groetjes Roosje

      Verwijderen