zaterdag 4 juli 2015

VROLIJKE DOTS NAGELS
Met het zonnige weer zoek ik ook altijd naar een zonnige nailart. Ik weet niet of je dat ook hebt, maar om nu donkere kleuren te gaan gebruiken...
Voor dit vrolijke design ben ik begonnen met een basis van witte nagellak. ( 11. Simply White ) Ik heb voor deze basis twee laagjes gelakt, zodat het resultaat stralend wit dekkend werd. De lak droogt zeer snel dus ik kon na vijf minuutjes aan de slag met mijn dotting tools en kleuren nagellak.Voor de kleuren heb ik alle nagellaken uit de Nature collectie van Nailways gebruikt plus de roze kleur 69. Shed Light. In een dottingtool setje zitten vijf verschillende pennen. Ik heb een hele grote dot en een kleine dot genomen. De kleuren nagellak heb ik eerst op een blaadje gesmeerd, zodat ik daar makkelijk mijn dotting pen in kon plaatsen. Na afloop heb ik er top coat overheen gedaan, zodat mijn nagels niet al na twee dagen weer opnieuw gelakt moeten worden :)

Gebruik jij je dotting tools vaak en waarvoor?

Veel liefs en tot snel,

Roosje


1 opmerking:

  1. het ziet er heel erg leuk en vrolijk uit....Ik gebruik regelmatig dotting tools, juist voor de stipjes...

    BeantwoordenVerwijderen