woensdag 24 juni 2015

STAMPING TEST | NATURE COLLECTIE - 73 TREE
Hoi lady's! Yes ! Nailways is weer terug van even weggeweest :) Natuurlijk daarmee ook de posts voor het blog. Ik dacht laat ik maar beginnen met een leuke stamping test van de nieuwe collectie Nature :)Ik laat alle vijf de lakjes zien, gestempeld op witte en op zwarte nagels . Zo krijg je een duidelijk beeld van de kleuren als je ermee wilt gaan stempelen.
Ik begin de reeks met het lakje 73 Tree. Ik heb hier eerder al een swatch van gemaakt en het is een mooie diep groene lak .
Artnr: NW73 - Nature - Tree

Ik begon eerst met het wit lakken met 11 Simple White op de ene hand op de andere hand het zwart lakken met 14 Just Black. Ik bracht beide kleuren in 2 laagjes aan voor een totale dekking en mooie glans .
Nadat deze laagjes goed gedroogd waren, al na zo'n 8 minuutjes, pakte ik de Pretty Nice plate's 13 en 14. Dit zijn de animatie plates van de PUEEN Buffet collectie. Maar wat heel handig is, is dat deze plates integenstelling tot de PUEEN plates wel los verkrijgbaar zijn. En ik moet zeggen voor animatie plates zijn ze echt als 2 druppels water hetzelfde. De kwaliteit is net zo goed en ze stempelen net zo goed. Het enige verschil is dat hier en daar de lijntjes wat dikker zijn, maar dat valt niet op. Erg fijn dus als je een aantal enkele plates wilt aan schaffen :)Maar goed verder met de stempeltest! Ik stempelde met 73 Tree en Pretty Nice 14 op de witte nagels, en WOW! Wat een leuk groen kleurtje kwam er naar voren!
Ik was meteen onder de indruk en zag dat de kleur lichter uitvalt als dat je deze kleur volledig op je nagels zou lakken. Maar nu de grote vraag ...Hoe stempelt deze op een zwarte basis? Ik ging dus meteen verder en stempelde met 73 Tree en Pretty Nice plate 13 op de zwarte basis. En ik moet zeggen, het is natuurlijk niet zo duidelijk te zien als op de witte basis, maar ik hem redelijk goed te zien op een pikzwarte basis! Al met al dus tevreden over de stempelkwaliteit van deze mooie lak ... De 73 Tree van de Nature collectie.
Wat vind jij van dit stempel resultaat? 

Ik ben blij dat ik weer lekker aan de gang kan en leuke review's kan maken . Ik hoop dat je er ook weer veel plezier van hebt :)


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs ,
Roos van der Kooij

1 opmerking: