maandag 29 december 2014

Cosmetica kwastensets & Opbreng tips

 Artnr: 32960955 Cosmetische 8-delige Kwastenset - Roze


Sinds kort heeft Nailways diverse prachtige kwastensets, zoals hierboven afgebeeld. De sets met de twee verschillende kwastkleuren vind ik echt supermooi. Deze hebben een speciale overloop en zijn daardoor extra chic. De kwasten zijn te gebruiken voor alle poeders, blushes en ogenschaduw, maar ook als lipliners.

Opbreng tips:

  • Wanneer je foundation hebt opgebracht, kan je deze afpoederen met losse poeder. Wacht eerst tot de foundation de kans heeft gehad om in de huid te trekken. 
  • Kijk dan uit dat je niet te dik poedert, anders krijg je een wat oudere uitstraling dan je misschien wilt. Gebruik poeder ook alleen waar je het mat wilt hebben. Dus op de glimmende delen van je gezicht, voorhoofd, neus, anders geeft dit ook de wat meer oma uitstraling :)
  • Breng ook blush niet te dik op en zeker geen donkere rechte lijn. Dan behoud je een frisse en jonge look.
  • Lipliners zijn tegenwoordig alleen mooi wanneer je ze in dezelfde kleur aanbrengt als je eigen lippenstift. Vroeger was het in om donkere lijnen rond de mond te maken, voor een sexy uitstraling. Maar dit was niet echt een mooie natuurlijke benadering van volle lippen. Houd het dus simpel met één kleur en gebruik de lippenseel dus om de lippenstift mooi aan te brengen.
  • Ook de donkere rechte lijn voor de wenkbrauw is niet meer van deze tijd. Een beetje borstelige wenkbrauwen zijn super.
Link om je eigen kwastenset te shoppen: HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten