vrijdag 12 december 2014

NEW NAILWAYS NAILS: Een donker winterwereldje


Waar het buiten nu regent, hagelt en enorm waait, zien we liever een witte wereld met een mooi zonnetje. Ikke wel hoor! Om toch maar in die sfeer te komen, heb ik op mijn nagels een klein donker winterwereldje gemaakt met leuke sneeuwpopjes en schattige besneeuwde huisjes.

Ik ben begonnen zwart. Just Black is daar de perfecte nagellak voor. In twee laagjes zijn mijn nagels ook echt zwart. Gelukkig droogt deze lak ook lekker snel, wat ik erg prettig vindt.
Daarop heb ik met een sponssetje de kleur Caramel zachtjes op mijn nagels gesponst. Ook deze lak droogt eigenlijk meteen, zeker omdat hij maar heel licht is aangebracht.
Toen ben ik lekker aan de slag gegaan met de tweede glitterlak Gold Bar uit de nieuwe collectie, Hologlitz. Een prachtige gouden hologlitter lak die ik ook niet te zwaar aanzet.
Om het geheel af te ronden heb ik sneeuwpoppen en sneeuwhuizen van het waterdecal velletje BOP092 uitgeknipt, afgeweekt en opgebracht. Natuurlijk alles afgesealed met een topcoat, zodat ik er lekker lang plezier van heb.

Laat de echte sneeuw nu maar komen!1 opmerking: