zondag 28 december 2014

NEW NAILWAYS NAILS: Feestnagels naar 2015!


Nog drie nachtjes slapen en dan is het alweer de laatste dag van het jaar 2014. Een nailart met klokken, glazen klinkende champagne en veel vuurwerk zijn de idee├źn bij uitstek om het nieuwe jaar in te leiden. Maar je kan natuurlijk ook leuke party nagels maken, dacht ik zo.

Gekozen heb ik als basislak voor de zilveren Clair van Nailways. Deze lak heb ik in twee lagen opgebracht. Het fijne aan de lakken van de baroque serie is dat ze ook lekker snel drogen. Zodat ik daaroverheen meteen de blokjes kon gestempelen met Obscur van Nailways. Het blokkenpatroon is van de stempelplate Blocks van Nailways. Daarover heb ik met zwart de dansers gestempeld die van de XJplates afkomen.

Let the party begin!! En natuurlijk wens ik iedereen alvast een fantastisch uiteinde toe!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten