zondag 7 december 2014

NEW NAILWAYS NAILS: Al een beetje kerst... met Big Spender
Sinterklaas is maar net het land uit en ik heb mijn nagels alweer rood gemaakt met sneeuwvlokjes. Een beetje schuldig voel ik me nu wel. Maar ik wilde zo graag al lekker aan de slag. Hopelijk begrijpt Sinterklaas het ;).

Voor deze nailart heb ik de prachtige rode nagellak Strawberry gebruikt die heerlijk naar aardbeitjes ruikt, wanneer deze is opgedroogd.
De sneeuwvlokjes komen van de stempelplate XJ1 uit de XJ Stamping Plate Collectie. Op deze plate staan diverse leuke kerstafbeeldingen. Ik ga er vast nog meer van gebruiken.
Daarna ben ik aan de slag gegaan met Big Spender, één van de nieuwste Nailways nagellaken uit de Hologlitz collectie. Dit is een super holografische glitter nagellak. Ik vind hem alleen niet heel duidelijk op de foto uitkomen. Gelukkig zie je aan de foto hieronder het flesje lak, die alle kanten op schijnt.2 opmerkingen: