vrijdag 18 januari 2019

Goedkope en handige opbergideeën voor nagel waterdecals, nail art stickers en show tips.


Het is altijd heerlijk om te "rommelen" met mijn nail art producten en ideeën op te doen. Dan berg ik mijn spulletjes ineens anders op of probeer ik nieuwe techiekjes uit die ikzelf nog nooit eerder heb getest. In dit blog wil ik graag met jullie delen hoe ik mijn nail art stickers, waterdecals en show tips opberg.
Allereerst laat ik je zien hoe ik mijn waterdecals en stickers opberg. Voor het opbergen van mijn nagel waterdecals en stickers heb ik een foto album gebruikt. Eentje van een ruim formaat. Uiteraard kan je natuurlijk je eigen formaat kiezen :).Daarnaast heb je "photo mounts" nodig. Dat zijn eigenlijk gewoon dubbelzijdig plak stickertjes. Deze zijn verkrijgbaar bij o.a. de Hema en de Action. Bij de Action is een doosje met 250 stickertjes rond de 60 cent, geloof ik.


Het foto album kan je zelf ook nog opleuken door deze bijvoorbeeld te kaften met een leuke print of er folie op te plakken. Ik deed dat met een marmer print folie. Zo kan je er helemaal je eigen look aan geven. Super leuk!


Het handige van deze opberg optie is dat je je stickers en decals kan indelen hoe je maar wilt; op kleur, thema, nummer..... noem maar op! Je plakt gewoon een of twee van die stickertjes aan de achterkant van het velletje en drukt hem op zijn plaats in het boek.

Met sticker vellen vind ik het helemaal handig, want deze kun je altijd laten zitten in het boek. Je opent gewoon de pagina die je wilt en haalt het stickertje meteen van de pagina af. 

Is een velletje op? Dan trek je deze eraf en is er ruimte voor een nieuw vel. De photo mount stickers zijn niet zo supersterk dat je het papier van het boek kapot trekt. Het stickertje zal wel blijven plakken, maar daar plak je dan weer een volgend velletje over heen.


Met water decals haal je het velletje er simpel vanaf en wanneer je klaar bent, plak je het restant weer terug.

Voor mijzelf vind ik dit een hele handige oplossing, omdat ik veel decals en stickers heb. Zo krijg ik een goed overzicht. Ik heb altijd een doosje photo mount stickers in mijn la liggen, voor als ik het nodig heb wanneer ik aan de slag ga met decals en stickers.Wat ik ook in een foto album plak, zijn mijn mooiste show nagel creaties. Deze lijm je vast met een druppeltje seconde lijm. Dit is weer handig om o.a. een overzicht te hebben van mijn verschillende soorten glitters en mirror powders .
Ik vind het heel leuk om er af en toe in terug te kijken en soms denk ik dan owjaaa die is ook leuk, dat ga ik doen op me nagels! Haha.


Voor klanten die een idee willen krijgen van wat jij voor hen kunt betekenen, is dit ook een heel handig idee. Zij kunnen het boek doorbladeren om zo te zien uit welke mogelijkheden zij kunnen kiezen.

Wat vind jij van deze manier van opbergen?


Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten