vrijdag 25 januari 2019

Review: Yours Cosmetics Stempel Platen & Hoe werkt het? Stempel Nagel Decals maken


Hebben jullie de nieuwe stempel platen gezien die Nailways in haar assortiment heeft opgenomen? Oeehh ik zag er veel mooie tussen zitten! Ook de Yours Cosmetic stempel platen vind ik echt een toevoeging aan het assortiment. Niet alleen de afbeeldingen zelf zijn leuk, maar de verpakking vind ik erg zo handig. Ze komen in een kartonnen sleeve waar de afbeeldingen van de plate op staan afgebeeld samen met de naam en het nummer van de plate. Heerlijk om daar mee aan de slaag te gaan voor mijn nieuwste mani!
Om te beginnen heb ik mijn nagels gelakt met het merk Colour Alike 51. Milk Chocolate (Productnr. 47.717.597) Deze koper kleurige stempellak is niet alleen mooi, maar good lord! De dekking is ongelooflijk. Echt een pure one coater!  Daarom is het ook een echt goede stempellak!
Ik wil eigenlijk helemaal niet zo overdreven doen, maar ik ben echt even omver geblazen door de Colour Alike lakjes. Ook prijs/kwaliteit verhouding is zeker weten heel goed! En nu houd ik op:)


Ik lakte mijn nagels en zoals ik al zei, een laag was al genoeg voor een mooie egale volledige dekking. Terwijl de lak op mijn nagels droogde, pakte ik voorzichtig de Yours stempelplaat Yours Loves Sacha 14. Flower Power (Product nr. 53.915.352). De plaat heeft 3 verschillende bloemen afbeeldingen. En in een heerlijk formaat afbeelding, speciaal voor langere nagels haha.Ik scrapte met de Yours scraper en met CF Gel Effect 100. White (natuurlijk:)) De 2 gehele middelste afbeeldingen op 2 grote stampers, want ik was iets van plan wat ik al tijden niet meer had gedaan.
Stempel decals maken!

Ik pakte dus de lakjes erbij die ik wilde gaan gebruiken om de bloemen mee in te kleuren. Mijn nagels waren onder tussen al gedroogd, dus ik hoefde niet super voorzichtig alles meer op te pakken ;)
Ik gebruikte 2 kleurtjes van de Bundle Monster - Winter Soltice set (Product nr. 53.366.831) daarvoor. Ik gebruikte de kleuren B206. Stockholm blossom en B204. Mistletoe Magic met daarnaast nog een heel licht roze lakje.


Voor de blaadjes gebruikte ik CF Gel Effect 509. Pastel Green. Dit is een blauw groenachtig gekleurde lak. Ik stipte van alle kleurtjes een beetje op een mini stamping matje en gebruikte een detail penseel om alle bloemen en blaadjes in te kleuren op de stempel. Het was even een werkje, maar als je dit al zo lang niet meer hebt gedaan zoals ik, zal je misschien ook weer bedenken hoe leuk het is om te doen. Ik liet de stamper even staan om een beetje te drogen. Hmm onder tussen maar even koffie koffie zetten:)

Na een paar slokjes koffie vond ik dat de top coat nu wel over de afbeelding op de stamper gelakt kon worden. Nadat deze ook genoeg gedroogd was, kon ik met een pincet de stamping decal eraf halen. Eigenlijk heel makkelijk om te doen maken dus.
Wat ik ook bijna vergeet om te zeggen, is hoe leuk het is wanneer je de decal van de stamper haalt en je draait de decal om. Je ziet dan pas hoe het geworden is :DIk was blij met het resultaat en dus lakte ik een heel dun laagje top coat op mijn ring -en middelvinger. Ik plaatste de decal eerst op mijn ringvinger drukte hem op zijn plek en knipte de rest eromheen af. Wat ik nog over had plaatste ik op mijn middelvinger en drukte weer op zijn plaats. Ik knipte met een nagel schaartje de kleine restjes van de randen van de nagel af. En sealde het goed in en maakte het netjes met een cleaning brush en een beetje nagellak remover. Vervolgens een laatste top coat eroverheen en daar is de ingekleurde stempel!

Ik was echt weer even helemaal in "Nagelwereld" tijdens het maken van deze mani. En dat is een plek waar ik heel graag ben haha.

Hieronder heb ik nog een mani van deze afbeelding gemaakt op een rode lak met witte stempellak. Mocht je willen zie hoe de afbeelding zelf is :)


Super mooie plate, verbazend goede lak en een nieuwe mani! Wat wil een nail lover nog meer ?!


Wat voor soort nail art techniek hebben jullie al tijden niet meer gedaan ?

Tot de volgende!

Liefs, 

Roos

1 opmerking: