zondag 20 januari 2019

Tea Party Nagels met Clear Jelly Stamper's CJS-90 Steeped Stempel Plaat + Winactie


Thee ... ik houd er van. Ik drink dan ook vaak in de avond een lekker kopje hete thee, terwijl ik een kleurtje nagellak zoek en de daarbij passende nail art. Een heerlijk momentje voor mij! Dus toen ik deze thee stempel plaat van Clear Jelly Stamper zag was ik meteen enthousiast! Het is de plaat CJS-90 Steeped (Nailways - Product nr. 54.137.489). Ik heb voor dit blog twee mani's gemaakt om zoveel mogelijk van de plate te laten zien. Daarnaast hebben we deze week een leuke winactie....
De stempelplaat heeft 2 full cover stappen afbeeldingen met de thee zakjes, het schattige thee potje, de thee mokken en tekst . .. Freaking cute !!!

Steeped (CjS-90) Steel Stamping Plate

Voor mijn eerste mani gebruikte ik een licht roze parel nagellak voor de hele nagel. Voor het stempelen gebruikte ik Mundo de Unas 58. Caramel om de uitgelijnde thee zakjes en Mundo de Unas 33. Light Gray om de inhoud van de thee zakjes te stempelen.Het is echt even goed mikken en blijven kijken waar je de stamper op de nagel drukt, terwijl je hem langzaam naar beneden rolt over de nagel. Ik denk vooral bij de meer fijnere designs dat dit lastiger is dan de designs die wat grover zijn. Maar ik ben helemaal van het " oefening baart kunst " gezegde :). Dus dat gaan we dan ook blijven doen. Oefenen :)


Op de middelste nagel stempelde ik het 3 stappen thee potje. Als eerste stempelde ik de buik van het potje met Mundo de Unas 33. Light Gray. De 2e stap de tuit, onderkant en handvat met Mundo de Unas 18. Silver. 
Helaas heeft Nailways die laatste kleur niet meer van Mundo de Unas, want alle stempel lakjes van MDU zijn nu in sale! Jammer om ze uit het assortiment zien gaan, maar wel een hele mooie kans om net even die paar kleurtjes te pakken die je eigenlijk altijd al wilde hebben.
De derde stap zijn de lijnen van de theepot die stempelde ik weer met Mundo de Unas 58. Caramel.
Daarna stempelde ik twee tekst afbeeldingen onder en boven het potje. Eerst met de zilveren stempellak en daarna er overheen met de caramel.

Op mijn wijsvinger heb ik de leuke thee mok gebruikt. Dit is zo een leuke afbeelding, want je kan de mok zelfs versieren hoe je wilt! Met hartjes of kleine oogjes haha.
Ik begon eerst twee keer de mok te stempelen met zilveren stempellak. Daarna twee keer de afbeelding van de thee in de mok met de caramel en de uit lijn ook in dezelfde kleur.
Als laatste stempelde ik met wit de twee kleine leuke hartjes, eentje is alleen de uitlijn en de andere volledig ingekleurd. Super schattig.

Als laatste was mijn pink aan de beurt ik stempelde het 2 stappen thee zakje. Eerst de lijnen met de  Caramel kleur en de inhoud met de light gray.Hierboven zie je nog een andere mani die ik gemaakt heb, maar dan een witte basis. De CF Gel Effect nagellak White. De swirls op de plaat, rondom de thee pot heb ik gestempeld met een lila metallic lakje en de rest met een zilveren en donker bruine stempellak.


Na het stempel festijn sealde ik alles goed in met een top coat om het zo lang mogelijk mooi te laten zitten.

Zo ! en nu eerst een lekker bakje thee ; )
Kom ik meteen bij de winactie aan, want we verloten 1 keer de CJS-90 Steeped stempelplaat. Beantwoord hieronder de volgende vraag: Wat is jouw lievelingsthee? 
(P.s.Wanneer je anoniem een antwoord geeft, dan achter jouw antwoord even je naam vermelden)
Volgende week zondag maken we op het blog de winnaar bekend. Houd dit zelf goed in de gaten of abonneer je op het blog. Dat kan hier aan de rechterkant. 

Tot de volgende!

Liefs, 

Roos

7 opmerkingen:

 1. Mijn lievelings thee is rooibos dreams dat is een slow tea smaak is rooibosbmet orange, vanilla en honey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rozenbottel thee
  De enigste die ik kan drinken zonder zoetstof in te doen �� supper leuke plaat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat ga ik dan ook eens proberen wand ik wil ook minder suiker consumeren.
   Groetjes roos

   Verwijderen
 3. DIEdie wil ik ook ook ook , en ja,, ja die wil ik ook tuttie
  dus zet je werk maar aan de kant want ik kom eraan
  ZO leuk echt een schrilderijtje
  super mooi gemaakt mij poesepoes

  liefs mommie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn lievelings in tropical. Kim de kleijn

  BeantwoordenVerwijderen