vrijdag 7 augustus 2015

MEDEDELING & VACATURE

Mededeling

Lieve Nailwaysblog volgers,

Helaas moet ik jullie mededelen dat Roos is gestopt als Nailwaysblog schrijfster. Ik vind dat echt ontzettend jammer, want ik heb enorm veel van haar geleerd. Ook haar nagelcreaties vond ik te gek en supermooi. Ik ga haar en haar aandeel voor het blog heel erg missen!

Bedankt voor alles Roos!!

Veel liefs,

Roosje

Dear Nailwaysblog followers,

Unfortunately I have to inform you that Roos has stopped as our Nailwaysblog writer. I think this is really a great pity, because I have learned a lot from her. Her nail creations I found beautifull and super nice. I'm really going to miss her and her share for the blog!

Thanks for everything Roos !!

Lots of love,

Roosje


Vacature (only Dutch)

Daar Roos is gestopt als Nailwaysblog schrijfster zijn wij op zoek naar een nieuwe nailaddict die het leuk vindt om stukjes te schrijven en producten te reviewen. Lees hieronder alles erover:


Gratis producten voor reviews!

Wil jij graag reviews schrijven voor Nailways? En ben jij een echte nagelfreak? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nailways krijgt dagelijks vele nieuwe producten binnen in haar webshop en wij willen graag laten zien wat er mee kan, hoe het werkt, hoe het eruit ziet enz. Helaas hebben wij daar zelf niet altijd genoeg tijd voor. Daarom zijn wij op zoek naar iemand om ons team te versterken.
Wie zoeken wij?
Zowel beginnende als ervaren nagelfreaks met voldoende kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal die voor onze blog (www.nailwaysblog.nl) reviews/stukjes wilt schrijven.
Wat heb jij ons te bieden?
 • Je hebt fotogenieke handen
 • Je kan goed met de verschillende soorten nagelproducten werken
 • Je hebt een vlotte, toegankelijke schrijfstijl
 • Je bent creatief en kunt out-of-the box denken
Wat bieden wij jou?
Heb jij zin om in opdracht van Nailways je nagels te doen en daarover reviews/stukjes te schrijven voor ons blog. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken om je gratis Nailways producten te sturen voor blogreviews.
Contact
Sta jij al te springen om samen met ons aan ons blog te werken? Stuur ons dan gauw een mail via info@nailways.nl waarin je jezelf op een originele manier voorstelt, en wie weet maak jij straks deel uit van het Nailways Team!
Wij kijken uit naar een leuke samenwerking!

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat Roos gestopt is, veel succes in jullie zoektocht!
  Mijn mail is binnen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal :)
  Ik wou iedereen nog even bedanken voor alle leuke en lieve reacties op het blog . Helaas Door familie omstandigheden kon ik niet meer verder met het blog maar ik blijf nailways natuurlijk volgen *stalken* :) en ook op de Facebook groep al jullie mooie creaties bekijken . Ik heb het echt fantastisch gevonden om dit te mogen doen en al jullie reacties bracht altijd een glimlach op mijn gezicht , bedankt allemaal ! Liefs roos

  BeantwoordenVerwijderen