zondag 4 oktober 2015

HOE WERKT HET: SOAK OFF GEL MET NAGELLAK & STEMPELS & WATERDECALSHoi meiden! Nailways krijgt veel vragen over het gebruik van soak off gel en of je daar ook op kan nagellaken, stempelen, waterdecals kan gebruiken enz en hoe dat dan werkt. Vandaag op dierendag vertel ik je er meer over met mijn voor dierendag gemaakte nailart:)


Nailways heeft sinds kort haar eigen merk SOAK OFF en daar ben ik aan de slag mee gegaan. Ik ben begonnen met het zachtjes opvijlen van mijn nagels. Ik heb zo de glanslaag van mijn nagels dof gemaakt. Dit voor een betere hechting van de base coat met de natuurlijke nagel. Wanneer je dunne of vette nagels hebt en de hechting gaat minder goed, gebruik dan ook een primer. Daarna heb ik mijn nagels schoongemaakt met Finishing wipe.

SOAK OFF - Top and Base Coat
Wat lekker makkelijk is, is dat SOAK OFF de top en base coat in één potje heeft. Ik lakte een dun laagje op mijn nagels en harde dit 2 minuten uit onder een 36Watt lamp. Dit werkt net als het lakken van je nagels met gewone nagellak, alleen moet je wel erg dun werken.


Ik gebruikte daarna SOAK OFF Color gel nummer 10. Dit is een mooie nude kleur. Ik heb twee keer een laagje onder de lamp uitgehard. Daarna heb ik een laagje SOAK OFF top and base coat uitgehard. Hierdoor zie je een prachtige glans verschijnen.


Hierna kan je alles met je gelnagels doen wat je maar wilt. Uiteraard kan je ze ook zo laten :) Voor mijn nailart heb ik 92. Stardust Gold op mijn nagels gelakt. Dit is een gewone nagellak. Daarop heb ik gewerkt met waterdecals - cats in love en gestempeld met MDU 17. Gold en de stempelplaat van Nailways 03. Traces. Dit alles heb ik gesealed met een normale top coat. Zo kan ik na een week de nailart er voorzichtig afhalen met acetone en een nieuwe nailart op de gel basis maken.

Lots of love and see you soon!

Roosje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten