donderdag 24 maart 2016

GEFELICITEERD NAILWAYS! CONFETTI NAIL ARTNailways bestaat dit jaar al weer 5 jaar, en daar heb ik een speciale confetti nail art voor gemaakt.
Eerst heb ik al mijn nagels wit gelakt met 11. Simply White, drie laagjes voor een goede dekking. Op de ringvinger heb ik allemaal 5-jes gestempeld in drie verschillende kleuren. Ik heb de neon kleuren van Mundo de Unas hiervoor gebruikt, 30. Neon Blue, 29. Neon Pink en 27. Neon Yellow. Dit zijn dezelfde kleuren als de confetti.


De 5-jes heb ik gevonden op de onderkant van de stempelplaat van Bundle Monster met grote designs BM XL Plate - XL05. Ook de Nailways logootjes, gevonden op een stempelplaat van Nailways heb ik zo aangebracht. 
Omdat Pasen eraan komt heb ik speciaal de Spring Time - Easter Bunny plate gebruikt. Door de kleurtjes kom je helemaal in de Paasstemming! Op de andere nagels heb ik de tip met witte lak ingesmeerd. Daarop heb ik de plastic confetti gestrooid. Het overtollige er simpel af getikt. Met mijn nieuwe flesje Seche Vite heb ik een laagje blanke top coat erop gezet. In de natte lak heb ik strooisgewijs nog wat confetti geplakt. Wel snel zijn, want deze lak droog heel snel. Alles nog eens aflakken en hierbij mij hartelijke felicitaties voor Nailways! 

Groetjes, 

Maaike JanssenGebruikte Nailways producten:
Witte lak Basic 11 Simply white
Mundo de Unas stempellak 30. Neon Blue
Mundo de Unas stempellak 29. Neon Pink
Mundo de Unas stempellak 27. Neon Yellow
Stamping Image Plate van Nailways Spring Time - 06. Easter Bunny
Grote stempelplaat van Bundle Monster BM XL Plate - XL05
Neon Plastic Confetti Dazzling Nail Art
Seche Vite

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan en Wat een vrolijke nagels, ik vind de confetti helemaal top !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 5 jaar betekend toch niet het einde ? Ik mis jullie blogs ;)
  Kom elke keer effe kijken maar helaas.....
  Hopelijk is er niets aan de hand en hebben jullie gewoon een lekker druk leventje...
  Groetjes van Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Arianne, Bedankt voor je zorgzame bericht. We zijn nog niet gestopt hoor. Maaike is op haar haar witte broodsweken. Helaas heb ik dat blog nog niet kunnen plaatsen daar ik al een tijd ziek ben. Ik hoop dat het me binnenkort lukt om in ieder geval Maaike's blog te plaatsen. Groetjes Roosje

   Verwijderen
  2. Ik wil jou allereerst heel veel beterschap wensen, ziek zijn is zooo niet fijn !
   Goed om te lezen dat jullie niet stoppen, ik blijf de site gewoon regelmatig bezoeken en wacht geduldig af tot er weer een nieuwe blog staat :)
   En Maaike, van harte gefeliciteerd !
   Groetjes van Arianne

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen