dinsdag 8 maart 2016

SWATCH & NAIL ART TIME! PAARSE SOAK OFF GEL MET ACRYL EN GLITTERS


Vandaag laat ik je een swatch van de donker paarse SOAK OFF GEL 360 zien en maak er een vrolijke nail art op met acryl verf en glitters.

Ook voor deze swatch heb ik eerst SOAK OFF top and base coat gebruikt en daarna 3 dunne laagjes SOAK OFF 360. Alle laagjes heb ik 2 minuutjes onder een 36 Watt UV lamp gehouden. Daarna ben ik ook weer eindigend met SOAK OFF top and base coat. Ik vind deze gel een geweldig product. Persoonlijk heb ik namelijk nog niet een nagellak gezien die de kleuren dieper opzet. Ik doe altijd drie hele dunne laagjes, dan krijg je deze in- en in diepe kleur. Natuurlijk kun je deze basis een week of twee gewoon zo laten. Maar ik maak er iets leuks op!

SOAK OFF - 360
De nail art heb ik vrij eenvoudig gehouden, een roze bloem met een hartje van Glow Glitz! Ik ben begonnen met roze acryl verf.  Deze komt uit een handig flesje met een anti klonter dop! Wel eerst even goed schudden.


Eerst maak ik wat eenvoudige bloemetje met acht blaadjes. Het eerste laagje zie je niet zo fel maar dat komt goed wanneer je er een tweede laagje op doet. De verf droogt echt heel snel dus ook dat is een groot pluspunt. Op de duim heb ik twee bloemetjes gemaakt. Ik heb drie laagjes voor de bloemblaadjes gebruikt. In het hartje heb ik een grote stip met blanke lak gemaakt en daar de fel rose Glow Glitz op gestrooid. Het overtollige heb ik (met nagel ondersteboven natuurlijk) er af getikt terug in het potje. Met een droog penseeltje de nog overgebleven glitters eraf geveegd.

 

Om eerlijk te zijn weet ik van te voren zelden echt wat ik wil maken, maar ook dit keer vind ik het weer een geslaagde nail art! Deze nail art kan je weer makkelijk verwijderen en kan je weer iets nieuws maken op de mooie donker paarse basis.


Tot de volgende keer maar weer!

Maaike JanssenNailways producten:


SOAK OFF – 360 donker paars

SOAK OFF - Top and Base Coat

Fast&Easy - Finishing Wipe

36 Watt UV Lamp – Wit

Professionele Acryl Nailpaint 7 rose pale

3- delige Witte Fijne Penselen Set - Lange Steel

Seche vite

Glow Glitz - Neon Purple

Geen opmerkingen:

Een reactie posten