donderdag 3 maart 2016

SWATCH TIME! PAARSE SOAK OFF 420 NAGELS


Vandaag swatch ik de licht paarse SOAK OFF 420 voor je. Dit is een echte voorjaarskleur, vrolijk en zacht.Daar kleuren altijd anders kunnen overkomen op een abstract plaatje. Is het leuk om een swatch te maken en deze te kunnen laten zien. Dan kan je beter een keuze maken of de kleur is wat je zoekt.
SOAK OFF - 420
Ook voor deze swatch heb ik eerst SOAK OFF top and base coat gebruikt en daarna 2 laagjes SOAK OFF 420. Alle laagjes heb ik 2 minuutjes onder een 36 Watt UV lamp gehouden. Daarna ben ik ook weer eindigend met SOAK OFF top and base coat.Het opbrengen van Soak off gel gaat net zo makkelijk als normale nagellak. Het enige verschil is dat je deze eventjes onder een lamp moet houden en daardoor veel langer plezier hebt van de kleur op je nagels. Daarnaast is het voordeel dat je nagels na het houden onder de lamp meteen droog zijn. Je kan dus meteen de deur uit :)Mocht je vragen hebben over soak off gel, gel aanbrengen, noem maar op. Laat het me weten!


Groetjes maar weer,

Maaike Janssen

6 opmerkingen:

 1. Mooie kleur !! Heb je ook, het liefst meerdere, voorbeelden van nailart met foil met gellak als basis ? Ik heb gellak, foil en lijm, nu nog inspiratie. ������

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huh... Dat rijtje vraagtekens aan het eind waren in mijn tekst lachende smiley's ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Arianne, welke kleur heeft je gellak en de foil? Zou je het leuk vinden als ik eens wat ga proberen voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb, geloof ik, alle kleurtjes foil die er zijn, ik heb allemaal van die kleine probeerstukjes gekocht, de gellak die ik heb zijn o.a. een paar tintjes rose, een lila/grijze en een rood/oranje. Ik vind het hartstikke leuk als je wat gaat uitproberen ! Ik wil zelf iets gaan proberen met een soort van french manicure met foil en glitters maar dan moet eerst die ellendige griep over gaan, voorlopig lig ik alleen nog in bed met de Ipad binnen handbereik.... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Arianne, wat vervelend dat je zo de griep hebt... Wens je veel beterschap. Natuurlijk ga ik wat voor je maken! Houd het blog in de gaten en ik zal je bericht zeker benoemen. Hartelijk dank voor je vraag, natuurlijk altijd leuk te weten dat er lezeressen zijn waar ik iets voor kan betekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel :)
  Ik zie je creatie(s) wel verschijnen, leuk !!!

  BeantwoordenVerwijderen