zondag 6 maart 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 10 - LENTE GROENE NAGELS + WINACTIE


Dan schijnt het zonnetje een dagje flink, komen er daarna weer van die sneeuwbuien aan. Het is momenteel echt kwakkelweer. Gelukkig had ik toen van het week het zonnetje warm scheen, ik al een beetje de voorjaarskriebels. Daar er nog groene studs in mijn Mystery Nail Art box zaten, dacht ik meteen aan een lente groene nail art.


Groene nagellak dragen is natuurlijk wel een dingetje. Ik denk dat groen onderaan het kleuren lijstje staat, terwijl roze bovenaan staat. Groen komt vaak over als een wat harde kleur.  Nu is de groen die ik heb opgedaan 72. Grass een zachte geel groene kleur, waar de vrolijkheid van af straalt. Zeker in combi met de roze stempellak 29. Neon Pink van Mundo de Unas krijgt de groene kleur een lieve uitstraling. Ik heb het patroon van de Nailways stempelplate 17. Block it gebruikt.

Back to Basics - 17. Blocks

De groene studs komen dus uit de Mystery Box. Ik zat net te bedenken dat ik deze box al 10 weken gebruik voor het maken van mijn blogs op zondag! 
De groene studs zijn zeer makkelijk te plaatsen. Ik leg ze in de nog natte nagellak. Ik gebruik het puntje van mijn dottingtool welke ik een beetje nat heb gemaakt, om ze op de goede plek aan te brengen. Daarna ga ik er met een laag Seche Vite over heen.
Waar de ijsjes van vorige week niet zo lang blijven zitten, kunnen dit soort plate studs echt wel een week over langer goed blijven zitten.

WINACTIE!


De overige groene studs samen met de Nailways 17. Block It stempelplate en nog een paar leuke extraatjes kun je deze week winnen!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 13 maart 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

3 opmerkingen:

  1. Oeh wat een gewaagd kleurtje! Lijkt wel appeltjesgroen. Ziet er idd er erg leuk uit met het roze. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb onlangs een paar nieuwe potjes groen gekocht (van pastel tot appeltjes en gras) Ik vind het zo'n leuk lente/pasen kleurtje!! Dit is ook echt een leuke en verrassende combinatie groen/groen/roze, zeker het proberen waard!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik hou van groene nagellak dus helemaal mijn ding weer leuke nailart en ik zit weer vol ideeen thanks

    BeantwoordenVerwijderen