zaterdag 8 december 2018

Review: Clear Jelly Stamper - CJS_LC37 - Chantel's Full Coverage en 3 eenvoudige winter, kerst nagel voorbeelden.Nu net na Sinterklaas, wordt het toch wel echt winter-achtig en leven we allemaal naar kerst toe. Ook de nailart gaat dan vanzelf die kant op :). Warmer, meer rode en donkere kleuren en minder neon en lichte kleuren. Vandaag laat ik jullie een aantal nailart's zien in die warmere winter trend die ik met de Clear Jelly Stamper plate, Chantal's Full Coverage heb gemaakt. Helemaal om alvast in de sfeer te komen.


Ik heb 3 voorbeelden gemaakt met deze stempelplaat. Hierboven voorbeeld één, welke heel eenvoudig en simpel is om te maken. Allereerst heb ik mijn nagels met een diep rode nagellak gelakt. Rode nagels komen nog steeds als lievelingskleur naar boven in onderzoeken waarbij mannen om hun favoriete nagellak kleur wordt gevraagd. Dat je het even weet ;)
Op de ring -en middelvinger stempelde ik met Mundo de Unas, Pastel Yellow de madeliefjes op mijn nagels. Zoals ik al vertelde een erg eenvoudig nailart met als gevolg een klassieke look.Ook ijzige blauw kleuren worden in de winter veel gebruikt om de sfeer van kou, sneeuw en ijs te weerspiegelen. Ik gebruikte voor mijn tweede nailart een metallic blauwe basis nagellak. Met Mundo de Unas 18. Silver stempelde ik de "ijsblokjes"van de plaat op mijn nagels. Een koudere look kan bijna niet ;)Voor mijn laatste look met deze stempelplaat gebruikte ik een warme roze lak. Met Mundo de Unas 71. Nabu stempelde ik het hokjes patroon. Dit bracht mijn nagels helemaal in kerstsfeer.
Op een aantal nagels speelde ik een beetje met de losse vierkantjes die op de plaat staan en de zilveren stempellak, ik stempelde ze van groot naar klein. 
Ik moet nog steeds wennen aan het in laagjes op elkaar stempelen en wat voor soort effecten dan mogelijk zijn. Dus ik weet zeker dat er naast mijn gemakkelijke voorbeelden van hierboven nog zoveel meer mooie creaties gemaakt kunnen worden met deze plaat. Ik moet het alleen nog beter onder de knie krijgen . 

Hadden jullie ook wat moeite met de eerste keren in laagjes te stempelen?

Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten