donderdag 22 november 2018

Mani & Review: Clear Jelly Stamper Stempelplaat CJS_LC33 - Jewels of Egypt

Hoe gaaf is deze nieuwe plaat van Clear Jelly Stamper! De plaat staat helemaal in het teken van het oude Egypte. Er staan erg mooie afbeeldingen op die ook weer via het bekende laagjes stempelen nog mooier worden door de diepte die dat creëert. Er is weer enorm goed nagedacht om een unieke stempelplaat te maken. Oké let's begin, tijd voor een mani :)Voor het stempelen van de afbeeldingen op mijn nagels gebruikte ik naast de plaat, stempellakjes van Mundo de Unas en een zwarte stempellak.Ik lakte mijn nagels eerst met een licht nude lakje. Nude kleuren gaan van zacht geel, naar zacht bruin, naar zacht roze. Mijn nagels hebben meer de gele nude kleur.
Op mijn ringvinger bracht ik een gouden glitter lakje aan. Nadat alles goed was gedroogd, kon ik beginnen met stempelen.

Voor mijn middelvinger wilde ik de afbeelding van Anubis, de God van de mummificatie gebruiken. Dit is zelfs een 3-delig stempelpatroon. Ik stempelde eerst met Mundo de Unas - 23 de bruine kleur, het hoofd( Jakhals). Daarna met de gouden lak van Mundo de Unas - 17 Gold, de sierlijke hoofddoek erover heen. Als laatste met zwart de details en uitlijning van de afbeelding, gaaaaf gaaaff!

Voor mijn wijsvinger en pink gebruikte ik eigenlijk precies dezelfde kleuren alleen met andere afbeeldingen, een kat en een farao.

Op de ringvinger met de glitterlak stempelde ik met zwarte stempellak, de sierlijke tekst "Cleopatra".Om het allemaal nog een beetje wat extra's te geven, stempelde ik nog wat leuke mini sterretjes van de plaat met de gouden stempellak van Mundo de Unas.

Alles voorzichtig insealen met een gulle laag topcoat :), want ik vind het echt mooi geworden en wil deze "goddelijke" mani nog wel even dragen.

Staat deze stempelplaat ook al op jouw verlanglijstje?

Tot de volgende!

Liefs, 

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten